Zin in Zondag: Boekvouwen (schaduw-vouwtechniek)

Vind jij het ook zo zonde als oude, afgeschreven boeken in de papierbak belanden? Wij ook! Daarom organiseren we weer een workshop boekvouwen. We gaan aan de slag met één bepaalde techniek, de zogenaamde schaduw-vouwtechniek.

Vind jij het ook zo zonde als oude, afgeschreven boeken in de papierbak belanden? Wij ook! Daarom organiseren we weer een workshop boekvouwen. We gaan aan de slag met één bepaalde techniek, de zogenaamde schaduw-vouwtechniek. Deze is makkelijker dan het lijkt! Het is alleen wel erg nauwkeurig werk en vereist enig geduld. Er zijn een paar verschillende patronen aanwezig om uit te kiezen. Daarna gaan we aan de slag en maken we een begin; de rest kun je eenvoudig thuis afmaken. Uiteindelijk houd je je eigen duurzame, unieke kunstwerk over voor in je boekenkast!

Zin in Zondag In 2023 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod.

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue
1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.