Schaapscheerdersfeest, zondag 26 mei, 11.00-16.00 uur

  • , ,
  • zondag 26 mei 2024 om 11:00 – 16:00

Schaapscheerdersfeest!

SCHAAPSCHEERDERSFEEST!

Weg met die dikke jas, kom maar op met het warme weer!

Ook dit jaar zijn de schaapjes weer over de dam... en vieren wij ons traditionele schaapscheerdersfeest op zondag 26 mei, van 11.00 - 16.00 uur. Alleen een feest zonder u is natuurlijk hélemaal geen feest... bent u er ook gezellig bij?

Op het erf is er een ambachtelijke markt met leuke braderiekraampjes en zelfgemaakte producten. Verwen uzelf met een leuk cadeau of maak iemand anders er blij mee!

Voor de kids zijn er ook leuke activiteiten; skelter rijden, broodjes bakken, springen op het springkussen en natuurlijk zijn er pony's. De echte durfallen kunnen hun 'cowboy skills' testen op een wild draaiende stier.

En heb je van al die activiteiten trek gekregen? Op het food-plein kun je oer-hollandse lekkernijen versmaden. Speciaal voor deze gelegenheid is ook onze limonadekoe van stal gehaald, dus melken maar.

Kom jij ook?

Voor volwassenen vragen we een kleine bijdrage van € 2,-. Kinderen kunnen gratis naar binnen. Wij werken voor de veiligheid met muntjes (deze zijn ieder evenement geldig). Pinnen kan, maar kost € 0,25 extra i.v.m. de kosten.

Alle betalingen komen ten goede aan de geiten, schapen, konijnen, kippen en de rest van de beestenboel.

Bedankt vast voor uw komst en uw sponsoring!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 april 2024 – 29 mei 2024
Expositie van een aantal vaste medewerkers

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, reliëfcomposities en assemblage kunst

18 mei 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

18 mei 2024 om 13:45 – 15:35 Castellum Theater & Film
Fantasievriendjes

Fantasievriendjes, die ook in de originele versie wordt uitgebracht onder de titel IF, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

18 mei 2024 om 14:00 – 15:10 Castellum Theater & Film
Het Muizenhuis – Sam & Julia In De Bioscoop

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

18 mei 2024 om 15:30 – 17:10 Castellum Theater & Film
Lassie: Een Nieuw Avontuur

Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

18 mei 2024 om 15:45 – 17:35 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.