Bridgeles voor beginners

  • , ,
  • maandag 26 september 2022 – maandag 19 december 2022

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn

Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent.

Bridgeles: Vóór elke les krijg je via een e-mail een werkblad toegestuurd, zodat je je thuis kunt voorbereiden. Tijdens de les wordt de stof verder behandeld en het werkblad besproken. Door deze interactieve methode ben je maximaal betrokken bij de les en zó blijkt, is het leereffect maximaal.

De tweede helft van de les bestaat uit het spelen van oefenspellen , waarin de lesstof zit verwerkt. Door de hulp van co-docenten is maximale persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Zo worden jou de beginselen van dit leuke spel bijgebracht. DOEN! Je hebt er nog vele jaren plezier van!

Lesduur: van 19:30 uur tot 21:45 uur.

Cursus: Alle lesmaterialen ontvang je na afloop per e-mail zodat je thuis kunt oefenen. Wij zorgen voor een combinatie van serieus bridgen leren én een gezellige sfeer. De cursus is op basis van 5-kaart hoog.

Als je nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

1 september 2022 – 3 oktober 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Romeinen (Atelier Verfstreken)

Atelier Verfstreken exposeert van 1 september t/m 2 oktober met tekeningen en schilderijen rond het thema De Romeinse Limes. Het verhaal van de Romeinen, dat de kunstenaars inspireerde tot het maken van hun kunstwerken wordt verteld in een boeiende audiotour, te raadplegen via QR codes.

3 september 2022 – 5 oktober 2022
Expositie "Ode aan het landschap" in Galerie Alphen Art

Kom jij ook naar de Expositie Ode aan het landschap?  

3 september 2022 – 1 oktober 2022 Atelier Verfstreken
Romeinse fotoportretten Atelier Verfstreken met een verhaal.

Sprekende Romeinse fotoportretten van Atelier Verfstreken vertellen een boeiend verhaal.