Concert The Hello Darlins 27 januari

  • , ,
  • vrijdag 27 januari 2023 om 20:30 – 23:30

Canadese topband bij Trouble Tree FolkConcerts.

vrijdag 27 januari 2023 bij Trouble Tree FolkConcerts: The Hello Darlins

The Hello Darlins is een Canadese americana band en niet zomaar eentje. De bandleden behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en beschikken over CV’s waarop namen als BB King, Shania Twain, Richard Marx e.v.a. staan. Gitarist Murray Pulver speelde onder andere in Crash Test Dummies. De band is een collectief rond het duo Candace Lacina en Mike Little dat in wisselende samenstellingen opereert, waarbij geput wordt uit een pool van Canadese topmuzikanten. Met hun debuut album I Go By Feel worden meteen de nodige potten gebroken. Iets meer dan veertig minuten muziek met heel veel kwaliteit.

The Hello Darlins maken tijdloze country. Instrumenten domineren niet maar ondersteunen de composities, teksten zijn eenvoudig en herkenbaar. Genomineerd voor 3 Canadian Folk Music Awards in n New Artist of the Year, Ensemble/Group of the Year en Single of the Year (Still Waters). Het album dat in Europa is uitgebracht op Continental Song City mocht bij de media en fans op een warm onthaal rekenen.

In Nederland vond Heaven Magazine “Hun elf songs tellende debuut zit op het kruispunt van pop, country, blues en gospel. En een slecht nummer zult u niet treffen”.

En Altcountryforum vond het “Een plaat die met hart en passie is gemaakt door een werkelijk indrukwekkend collectief, dat heel veel te bieden heeft.”

Mooie impressie van de band:

In de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. Aanvang 20:30 uur.

Voor een zitplekje reserveren via een mail naar: ttfolk@hotmail.com

De entree is € 15, te koop op de website.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

8 februari 2023 om 15:00 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Leer robots programmeren!

Ontdek de programmeur in jezelf en ga aan de slag met onze robots! We beginnen met onze DASH Robot en daarna leer jij zelf programmeren. Je hoeft geen ervaring te hebben.