Flierefluiter Festival

Flierefluiter Festival, een jaarlijks muzikaal feestje in de straten van Het Alphense Centrum op de laatste zaterdag in augustus. In 2022 op zaterdag 27 augustus!

Het Flierefluiter Festival [Alphens Straatmuzikanten Festival] wordt voor de 7e keer in de binnenstad van Alphen aan den Rijn gehouden. Op 14 speelplaatsen spelen 24 acts, die straatmuziek ten gehore brengen. Er zijn prijzen te winnen in diverse categorieën. Naast geldprijzen hebben we de Flierefluiter Bokaal voor de winnaar.

De deelnemers rouleren over de verschillende speellocaties in het centrum. Het festival begint om 11.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met de finale en de prijsuitreiking op het Rijnplein. De muzikanten spelen akoestisch, zonder gebruik te maken van elektriciteit.

Het Flierefluiter Festival wordt georganiseerd in samenwerking met het Openingsfestival van het Culturele Seizoen op 27 augustus.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.