Lezing - Gezond omgaan met stress

Heb jij last van (ongezonde) stress? Je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden. Leer (preventief) op een gezonde manier met stress om te gaan. In deze lezing van Petra Schoen van Gewicht Op Niveau krijg je inzichten waar je een leven lang baat bij hebt.

Verzorgd door Gewicht Op Niveau

Iedereen ervaart stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress ervaart en/ of de stress te lang duurt, is er sprake van ongezonde stress. Door langdurige stress gaan mensen vaak ook ongezonder leven: ze gaan (weer) roken, eten onregelmatig en ongezond, drinken meer en bewegen minder. En dat terwijl een gezonde leefstijl er juist voor zorgt dat je meer energie hebt en minder snel stress ervaart!

We weten allemaal dat bewuste keuzes maken qua voeding, beweging en ontspanning belangrijk zijn voor een gezond en fit lichaam. Tijdens deze lezing krijg je tips hoe je de vicieuze cirkel doorbreekt en (preventief) werkt aan een gezond stresslevel. Want je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden!

Over Gewicht Op Niveau OERsterk leefstijlcoach Petra Schoen staat voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. Daarbij kijkt ze verder dan alleen voeding. Als NLP-Master leert ze jou om in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen. In haar praktijk Gewicht op Niveau in Nieuwkoop werkt Petra samen met haar cliënten aan de diepere oorzaak van bepaalde klachten. Je krijg persoonlijk advies, want ieder mens is uniek. Petra geeft je inzicht waar je een leven lang baat bij hebt.

Wil je erbij zijn? Reserveer hieronder voor € 5,00 jouw ticket.

Huis van Duurzaamheid lezingen Om de maand op de laatste dinsdagavond van de maand organiseert het Huis van Duurzaamheid een lezing over steeds wisselende thema's. Wil je hier meer over weten, geef je zelf lezingen of heb je een suggestie voor een onderwerp? Mail naar duurzaam@bibliotheekrijnenvenen.nl


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

15 april 2022 – 2 september 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Afvalkunst: Van afval tot kunstwerk

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 augustus 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.