Lezing - Dit moét je weten over jouw immuunsysteem

In deze lezing legt OERsterk leefstijlcoach Petra Schoen van Gewicht Op Niveau uit waarom het zo belangrijk is dat je je immuunsysteem versterkt en hoe je dat het beste doet. Wil jij je immuunsysteem ook een boost geven? Kom dan naar deze lezing.

Verzorgd door Gewicht Op Niveau

We leren op school van alles om later in de maatschappij te kunnen functioneren en geld te verdienen. Toch ontbreekt er een belangrijk onderdeel: basiskennis over hoe jij goed voor jouw lichaam – waaronder het immuunsysteem – kunt zorgen.

Daarnaast kunnen vaccins alleen werken tegen één specifiek virus, een gezond immuunsysteem reageert op álle ziekteverwekkers. En ook in dat geval heb je een goed werkend immuunsysteem nodig, want er moeten antistoffen aangemaakt worden.

In deze lezing legt OERsterk leefstijlcoach Petra Schoen van Gewicht Op Niveau uit waarom het zo belangrijk is dat je je immuunsysteem versterkt en hoe je dat het beste doet. Wil jij je immuunsysteem een gezonde boost geven? Kom dan naar deze boeiende lezing.

Over Gewicht Op Niveau OERsterk leefstijlcoach Petra Schoen staat voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. Daarbij kijkt ze verder dan alleen voeding. Als NLP-Master leert ze jou om in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen.

In haar praktijk Gewicht Op Niveau in Nieuwkoop werkt Petra samen met haar cliënten aan de diepere oorzaak van bepaalde klachten. Je krijg persoonlijk advies, want ieder mens is uniek. Petra houdt ook maandelijks een gratis online Voedingsspreekuur.

Reserveer jouw plek De prijs voor deze lezing is € 7,50. Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is vanwege de coronamaatregelen nog steeds beperkt.

Meer weten over het Huis van Duurzaamheid? Wil je meer weten over gezonde voeding en leefstijl, energie besparen, moestuinieren, gezonde voeding en leefstijl of heb je een vraag over duurzaamheid? Bij het Huis van Duurzaamheid kun je terecht! Neem contact op via duurzaam@bibliotheekrijnenvenen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 juli 2021 – 26 september 2021
Bomen- en Plantenwandeling: audiotour door Park Zegersloot

In deze themawandeling neemt Annet Breure je met een audiotour mee door Park Zegersloot. Zet je zintuigen aan en beleef, al kijkend en luisterend, het gebied rondom de Zegerplas op een nieuwe manier!

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

13 september 2021 – 19 september 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn