Workshop 'Groentespreads maken'

Wil je minder of geen vlees eten, maar vindt het lastig om een lekker en gezond alternatief te vinden? Maak dan je eigen broodbeleg van restjes groente. Carla Glorie laat je graag zien hoe makkelijk dit is.

Verzorgd door Carla Glorie van De Dansende Boom

Wil je minder of geen vlees eten, maar vind je het lastig om een lekker en gezond alternatief te vinden? Maak dan je eigen broodbeleg van restjes groente. Een mooie manier om voedselverspilling tegen te gaan.

Carla leert je hoe je spreads maakt met verschillende ingrediƫnten uit de ecologische keuken. Noten, zaden, peulvruchten en seizoengroenten vormen de basis van het broodbeleg. Na een stukje theorie ga je in tweetallen een spread bereiden. We besluiten de workshop met een proeverij van alle zelfgemaakte heerlijkheden. Een boeiende, leerrijke maar vooral reuze lekkere workshop!

Over Carla Glorie Carla Glorie is natuurvoedingskundige en heeft een passie voor duurzaam en gezond eten. Met haar bedrijf De Dansende Boom organiseert ze (kook)workshops, moestuincursussen, themawandelingen en schooltuinlessen. Ook is ze voorzitter van Slow Food Groene Hart.

Meedoen met deze workshop? Wees er snel bij, de workshops van Carla zitten meestal snel vol!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue
1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.