Film, PARKVILLA FILMHUIS 40 JAAR: In the Mood for Love

Vier decennia Parkvilla filmhuis! Uit elk decennium een film.
Deze liefdeswals geldt nog steeds als een onovertroffen portret van ingehouden, gepassioneerde sensualiteit. De fotografie van Wong Kar Wai’s favoriete cameraman Christopher Doyle, het spel en de muziek laten je in een ritmisch vloeiend geheel getuige worden van diepe, onuitsprekelijke gevoelens. De onzichtbare dans wordt uitgevoerd door meneer Chow (Tony Leung) en mevrouw Chan (Maggie Cheung), toevallig elkaars buren in een appartementengebouw in het Hongkong van 1962. Hun echtgenoten blijken een affaire te hebben, de twee vinden excuses om elkaar te troosten, de liefde fakkelt omhoog maar de gevoelens die daarbij horen worden in het gareel gehouden.
In the Mood for Love was in Cannes onderdeel van de Gouden Palm-competitie, kreeg een speciale prijs voor cinematografie en montage en Tony Leung won de Best Actor Award. De stijlvolle aankleding, het smetteloze voorkomen van Tony Leung en de schoonheid van Maggie Cheung, die beiden zeer sterk acteren, maakten de film tot een monument van esthetisch genot. Dat geldt ook voor de soundtrack, waarop crooner Nat King Cole te horen is.

Kaartverkoop en passe-partout

- Losse film: 5,00
  Voor Les uns et les autres betaal je ivm de lengte van de film een toeslag
- Passe-partout voor alle vier de films: 19,50*
* te koop via de eerste film Les uns et les autres
Onze foyer verzorgt geen lunches, we vragen je om bij aanschaf van een Passe-partout zelf voor een lunch te zorgen. Aan onze bar kun je wel kleine snacks en drankjes kopen. Tussen 19.00 en 20.00 uur verzorgen wij een buffet, zie kun je vooraf bestellen.


Italiaans buffet 19.00 en 20.00 uur
We verzorgen een heerlijk Italiaans buffet tussen 19.00 en 20.00 uur. Dit is optioneel te bestellen bij aanschaf van een filmticket of passe-partout. Selecteer hiervoor de juiste kaartsoort. Voor het buffet betaal je € 15,00.
- Passe-partout en buffet: te koop via de eerste film Les uns et les autres
- Losse film en buffet. Bij de film voorafgaand aan het buffet (In the Mood for Love) en bij de film na het buffet (Midnight in Paris) is er ook de mogelijkheid om het buffet te bestellen.
Aanmelden voor het buffet kan tot uiterlijk donderdag 25 november (vol=vol)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

6 december 2021 – 9 januari 2022 De Thermen2
7 december 2021 om 00:00 – 00:00 Bibliotheek Rijn en Venen
7 december 2021 om 11:30 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Het IDO is er voor al je vragen over de digitale overheid. Zoals inloggen met je DigiD, aanvragen van je rijbewijs, belastingen, toeslagen en je pensioenoverzicht. Ons advies is gratis. Maak een afspraak!