De Alphense Goldies

In Alphen aan den Rijn zijn zij inmiddels een gewaardeerde club; De Alphense Goldies. Deze zaterdagmiddag stralen zij in de Bibliotheek en zingen zij Nederlands- en Engelstalige liederen. Komen jullie genieten van hun zangkunsten?

De Alphense Goldies is een zeer enthousiast koor bestaande uit 45 niet meer zo heel jonge leden. Met veel inzet en plezier zingt het koor Nederlands- en Engelstalige liederen. Zowel het repertoire uit The Sixties wordt vertolkt, met onder andere liedjes van de Everly Brothers en Elvis Presley, als ook meer eigentijds werk van bijvoorbeeld Nick & Simon en Leonard Cohen.

Het koor staat onder leiding van de inspirerende dirigent Ibo van Ingen. Zijn niet aflatende inzet haalt het beste uit het koor naar boven. Ibo is docent aan de Nieuwe Alphense Muziekschool. In januari 2014 is het koor "de Alphense Goldies" opgericht, uit een gezamenlijk initiatief van de Nieuwe Muziekschool Alphen en Serviceflat Driehoorne. Beide instellingen besloten om een seniorenkoor als een kortlopend project van vier maanden op te zetten. Dit pakte zo goed uit en iedereen was zo enthousiast dat besloten is het koor voort te zetten. Dit tot groot plezier van de koorleden én dirigent.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

6 december 2021 – 9 januari 2022 De Thermen2
7 december 2021 om 00:00 – 00:00 Bibliotheek Rijn en Venen
7 december 2021 om 11:30 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Het IDO is er voor al je vragen over de digitale overheid. Zoals inloggen met je DigiD, aanvragen van je rijbewijs, belastingen, toeslagen en je pensioenoverzicht. Ons advies is gratis. Maak een afspraak!