Duurzaamheidscafe voor ondernemers

Ieder kwartaal organiseert het Huis van Duurzaamheid een duurzaamheidscafé met een inspirerend voorprogramma voor bedrijven, (vrijwilligers)organisaties en beleidsmedewerkers die zich bezig (willen) houden met toekomstbestendige oplossingen voor hun organisatie of de samenleving.

Voorprogramma: filmvertoning 'Voedselbossen'

Ieder kwartaal organiseert het Huis van Duurzaamheid in de bibliotheek het Duurzaamheidscafé. Deze gezellige, laagdrempelige bijeenkomst is bedoeld voor maatschappelijk betrokken ondernemers, vrijwilligers en ondernemende inwoners uit Alphen aan den Rijn e.o. die zich bezig (willen) houden met verduurzaming van hun organisatie of de samenleving. Ontmoet elkaar en laat de (duurzame) ideeën bruisen!

Deze keer staat de avond in het teken van voedselbossen en het belang van lokaal voedsel. Het voorprogramma bestaat deze keer uit een film. De (voedselbos)hapjes en het eerste drankje zijn gratis. De inloop is vanaf 19.00 uur en we sluiten de avond rond 21.30 uur af. Je bent van harte welkom!

Filmvertoning 'Voedselbossen' In het voorprogramma vertonen we de film 'Voedselbossen' in het kader van het Food.Film.Fest. Deze filmvertoning wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Voedsel Anders. Bekijk hier de trailer

Programma 19.00 uur - inloop 19.15 uur - introductie door Marcel Eilers van Eetbaar Alphen 19.20 uur - start film 'Voedselbossen' 20.20 uur - nawoord door Liesbeth van Bemmel van Voedselbos Benthuizen 20.30 uur - duurzaamheidscafé met drankjes en voedselboshapjes 21.30 uur - einde

Tijdens het Duurzaamheidscafé is er de mogelijkheid om met deskundigen na te praten over het thema voedselbossen en in een informele setting te netwerken.

De voedselboshapjes worden verzorgd door Anja van Krimpen en zijn mede mogelijk gemaakt door Eetbaar Alphen en Voedselbos Benthuizen.

Ben je erbij? Aanmelden is noodzakelijk en gratis voor (lokale) ondernemers.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

26 september 2022 – 19 december 2022
Bridgeles voor beginners

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

1 november 2022 – 30 november 2022
Alphense Fijnproevers

Een culinaire avond uit met smaakvolle muziek!

11 november 2022 – 15 december 2022
Nieuwe expositie in Galerie Alphen Art

Kom jij ook naar de expositie met schilderijen, beeldhouwwerken en 3D installaties?