Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

  • , ,
  • zaterdag 31 juli 2021 – zaterdag 18 december 2021

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

Iedere zaterdagochtend om 10:00 uur vertrekt een wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen vanaf de ingang van Bezoekerscentrum De Veenweiden.

Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Deelname is gratis. Na afloop wordt er samen - nog wel steeds op 1,5 meter afstand en voor eigen rekening - koffie of thee gedronken.

Deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en het leuk vinden om dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg kort iets over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.

De natuurwandelingen volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

17 september 2021 – 30 september 2021 Parkvilla
22 september 2021 – 22 oktober 2021
Cursus Positief leven start weer!

Cursus Positief leven start 22 september weer!

27 september 2021 – 3 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!