Klik & Tik computercursussen - Alles

Hulp bij digitale vragen. Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken wij samen welke cursus het beste bij jou past.

Wil je (beter) leren omgaan met de computer? Bij de Bibliotheek Rijn en Venen hebben wij gratis computercursussen! Onze Digitaalcoaches kijken graag welke cursus het beste bij jou past. Kom tijdens de computercursussen naar de bibliotheek Alphen Centrum voor een kennismaking (of kijk hieronder even de in de activiteitenagenda voor de data & tijden en geef je direct op).

Aanmelden kan ook telefonisch via de DigiLijn: 0172 - 475 771 (optie 2) of via de balie in de bibliotheek of via een email aan: digitaal@bibliotheekrijnenvenen.nl.

Vragen en meer informatie Heb je alleen een vraag of wil je meer weten? Bel met je digitale vraag naar de DigiLijn via 0172 - 475 771 (optie 2) of mail naar digitaal@bibliotheekrijnenvenen.nl. Dan kijken wij samen hoe we jou het beste kunnen helpen.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

15 april 2022 – 2 september 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Afvalkunst: Van afval tot kunstwerk

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 augustus 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.