Numatic International B.V. logo

Numatic International B.V.

Numatic International is een speler van formaat in de schoonmaakbranche. Een compleet assortiment professionele reinigingsmachines en -materiaal biedt de schoonmaakwereld alles waaraan behoefte is.

Ook beschikt Numatic over een assortiment stofzuigers voor de particuliere markt. Wie kent inmiddels niet de Henry? De gezellig ogende stofzuiger voor huishoudelijk gebruik met een ongekende zuigkracht.

Numatic producten komen overal
De professionele machines en werkwagens vinden via de groothandel hun weg naar het bedrijfsleven en de schoonmaakbedrijven. Qua productrange biedt Numatic een uitgebreid assortiment: stofzuigers, waterzuigers, extractiemachines, industriestofzuigers, eenschijfsmachines, schrobzuigmachines, mopsystemen, werkwagens, hotelwagens, roetzuigers, en ga zo maar door…

De Henry wordt geleverd via geselecteerde dealers in het midden- en kleinbedrijf. De Henry is een echte consumentenmachine, maar met de professionele eigenschappen die de stofzuigers van Numatic wereldbekend hebben gemaakt. Geen wonder dat dit model in de afgelopen 30 jaar nauwelijks is veranderd, dat wil zeggen qua uiterlijk niet. Technisch gezien is er in de loop der jaren natuurlijk wél veel veranderd. De huidige generatie motoren bijvoorbeeld is van een ongeëvenaarde kwaliteit en beschikt dan ook over een enorme zuigkracht. Daarnaast blinken de stofzuigers van Numatic uit als het gaat om het lage energieverbruik.

Uitgangspunt van alle Numatic producten is duurzaamheid. Met name de professionele afnemers kijken veel meer naar de jaarlijkse kosten voor het gebruik van hun machines, in plaats van alleen maar naar de aanschafprijs. Levensduur, kosten voor reparatie en onderhoud, storingsgevoeligheid en bedieningsgemak zijn aspecten waar met name op wordt gelet. En daar ligt dan ook de kracht van Numatic: De winst van duurzaamheid!

Kwaliteit en service als norm
Numatic International heeft daarmee een duidelijke keuze gemaakt voor hoogwaardige kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Het bedrijf wordt dan ook alom beoordeeld als betrouwbare leverancier van reinigingsapparatuur. Of het nu gaat om grote schrobzuigmachines of om een eenvoudige werkwagen. De service is navenant, dus op hoog niveau. Naast goede voorlichting en demonstraties, staat Numatic International borg voor uitstekende garantievoorwaarden en - indien noodzakelijk - gedegen, vlotte reparaties. Zakelijke gebruikers kunnen er op rekenen dat ze te allen tijde adequaat worden geholpen bij eventuele problemen, desnoods met leenmachines als een storing niet binnen enkele werkdagen kan worden opgelost. En dat is voor deze doelgroep natuurlijk een uitermate geruststellende gedachte!

Innovatie
De laatste jaren heeft Numatic tal van innovatieve producten op de markt gebracht. Meestal wordt de ISSA/Interclean gekozen als de plaats waar de ‘kick-off’ van deze producten plaats vindt. Afgelopen jaar werd onder andere een nieuwe schrobzuigmachine gepresenteerd die perfect aansluit op de wensen van de supermarktmanager en ook kregen de nieuwe, zeer energiezuinige stofzuigers veel aandacht.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in