ALFREDS logo
Tip!

ALFREDS

Welkom bij ALFREDS in Alphen a/d Rijn!

Dit is niet zomaar een locatie. Hier komen je gedachtes versneld en dynamisch op gang en word je verrast met de heerlijkste smaakexplosies!

ALFREDS ligt midden in het idyllisch, groenrijk park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Een trendy accomodatie in een huiselijk achttiende-eeuws pand. Elk detail in het historische pand – een voormalig buitenhuis, later weeshuis – ademt gastvrijheid uit.

De pracht van deze absolute toplocatie komt onder andere voort uit de unieke combinatie van een aantal elementen: het stijlvolle en luxe interieur, de verrukkelijke menukaart, de persoonlijke service en de aangename en ontspannen sfeer.

Op zoek naar een locatie om een speciale gelegenheid te vieren of ben je op zoek naar om een zakelijke partij te organiseren? Je kunt eindeloos brainstormen met hun sales-team om jouw event een succes te maken. Alfreds is maar één telefoontje weg.

Geniet van alle luxe en bied de gasten een onvergetelijke tijd op topniveau!

Waar Danny Arts en Bart Verburg ALFREDS Restaurant in Alphen aan den Rijn in 1999 nog in Engelse stijl overnamen, kennen de meeste gasten het nu als dé plek waar het heerlijk, culinair vertoeven is in een moderne, stijlvolle ambiance. Elk detail in het historische pand – een voormalig buitenhuis, later weeshuis uit de 18de eeuw – ademt gastvrijheid uit. ALFREDS doet er dan ook alles aan om het de gast naar de zin te maken. Lekker tafelen, daar gaat het om. Luxe is hier niet duur. Luxe is hier oog en oor hebben voor de gast.

ALFREDS is dan ook:
paars-link de locatie eten in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie lunchen in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie vergaderen
paars-link de locatie training
paars-link de locatie trouwfeest
paars-link de locatie voor elke andere gelegenheid waar gezelschappen ook culinair willen genieten

Passie voor het vak
De mensen van ALFREDS werken met passie voor hun vak. Zij staan voor een sublieme keuken, persoonlijk contact, gezellige huiselijkheid en bieden dat alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Horeca is voor hen geen werk, maar een vak dat zij met liefde uitoefenen. Voor de gast!

Rondleiding
De foto's geven natuurlijk al een goede eerste indruk van ALFREDS Restaurant Business en Huwelijkslocatie. Het is vast niet moeilijk voor te stellen dat je hier met een team collega's je locatie vergaderen hebt gevonden. Wellicht wil je trouwen in Alphen aan de Rijn en zoek je goede tips voor onvergetelijke huwelijksfeesten? Of wil je een feest geven en/of met een (groot) gezelschap eten in Alphen aan den Rijn? Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.


U kunt bij ons terecht voor een smaakvolle lunch, diner, brunch of high tea. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het moorddiner of escape room dinerspel. Of heeft u een gezellig avondje theater voor de boeg? Profiteer dan van het theaterdiner. Ervaar zelf hoe verrukkelijk verrassend ALFREDS is.

Hier ben je op dé landelijke trouwlocatie van de regio

Deze ontzettend mooie landelijke locatie midden in het groen laat de romantiek opbloeien en straalt één en al sfeer uit. Vier hier jouw complete huwelijksdag!

Trouw in onze prachtige serre die zich midden in het Park Rijnstroom bevindt. Een officiële trouwlocatie waar je zowel binnen in onze adembenemende ruimtes als buiten op het terras onder de safaritent jullie onvergetelijke dag kunnen realiseren.

Laat je verrassen en inspireren door onze creativiteit en gastvrijheid. Geniet van jullie onvergetelijke dag op deze droomlocatie.

Bruidspaar Pieter & Sietske:

“We zijn uitstekend geholpen met alle voorbereidingen en details. Op de dag zelf bleek alles exact te zijn zoals we het ons hadden voorgesteld. De service was super, het eten was heerlijk, de decoratie precies zoals we wilden. Een absolute aanrader voor alle toekomstige bruidsparen.”

Welkom bij ALFREDS in Alphen a/d Rijn!

Op zoek naar een locatie in het groen dan heeft u die nu gevonden! ALFREDS ligt midden in het idyllisch, groenrijk park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Een trendy accomodatie in een huiselijk achttiende-eeuws pand. Een veelzijdige plek voor zowel congressen, feesten, borrels als zakelijke diners.

U kunt eindeloos brainstormen met ons Sales-team om jouw event een succes te maken. We zijn maar één telefoontje weg.

Geniet van alle luxe en bied je gasten een vergadering, diner of feest op topniveau!

Informatie aanvragen

Reserveren voor het restaurant van ALFREDS? Dat kan direct online via onderstaand formulier.

Wilt u reserveren voor onze businesslocatie of huwelijkslocatie? Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. 

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in