Brasserie de Alphense Burgemeester logo

Brasserie de Alphense Burgemeester

Heerlijk lunchen, borrelen en dineren voor iedereen
Bij Brasserie De Alphense Burgemeester is het genieten voor jong en oud. Van een uitgebreide high tea tot een heerlijke lunch of een smakelijk diner, bereid met verse en zelfs huisgemaakte ingrediënten.
Uiteraard heten wij je ook graag welkom als je gewoon voor een kopje koffie of thee komt.

Heb je zin in een gezellige borrel? Onze uitgebreide borrelkaart biedt jou volop keuze om te genieten in zowel Brasserie de Alphense Burgemeester als in De Borrelbar. Ook bieden zij volop mogelijkheden voor een onvergetelijk (bedrijfs)feest of verjaardag waarbij zij jou de ruimte bieden die perfect aansluit op jouw wensen.

Kennismaken
Bij Brasserie de Alphense Burgemeester zwaaien Annemarie & Jan Pieter Weijerman met de scepter. Hun grootste drijfveer is de passie voor écht lekker eten & drinken waarbij alles draait om kwaliteit én wellicht het belangrijkste: gastvrijheid.

Achter de relatief kleine voorgevel word je verrast door een ruim, trendy en uiterst sfeervol ingericht restaurant. "Ontzettend trots zijn wij op de grote lichte serre en het fantastische terras, pal aan de Rijn." Dit zonnige terras biedt plaats aan ruim 200 gasten waar jong en oud op de loungebanken kunnen genieten van onze heerlijke gerechten en mooie wijnen.

Grenzend aan Brasserie de Alphense Burgemeester vind je 'De Borrelbar’. Een bijzondere in Oud Engelse stijl ingerichte bar. Je kunt hier gezellig rondom de open haard genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn.

Na het diner gaan hun gasten vaak nog even naar de naastgelegen ‘Borrelbar’. "Een unieke combinatie voor een gezellige avond."

Boven 'De Borrelbar’ bieden zij een volledig ingerichte vergaderruimte met alle benodigde apparatuur om een vergadering of presentatie volledig professioneel te ondersteunen. Hier kunnen zij tevens een volledige ‘Private-Dining’ of receptie organiseren.

Door de combinatie van heerlijk eten, drinken en alle mogelijkheden maakt Brasserie De Alphense Burgemeester een ideale locatie voor elke gelegenheid zoals een jubileumfeest of verjaardag. Loop gerust eens naar binnen of vraag hen telefonisch vrijblijvend naar de vele mogelijkheden."

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in