Maggie Blue logo
Tip!

Maggie Blue

Maggie Blue doet het horecahart van onze stad nét een tikkie sneller slaan. Eindelijk een restaurant in Alphen aan den Rijn waar je wordt verrast met een veelzijdige kaart en wijd open armen. Maggie Blue is alles ineen: restaurant, uitgaansgelegenheid, stadscafé en aanlegplaats. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook: er staat een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like.

Uiteten, lunchen, koffiedrinken, uitgaan of een feestje vieren: bij Maggie Blue kan alles!

Natuurlijk kun je op je verjaardag in een kringetje naast je schoonmoeder blijven zitten. Of de vrijmibo vieren in het sfeervolle TL-licht van de kantine. Je kunt óók een ruimte afhuren bij Maggie Blue, want dan wordt het wél gezellig. Of het nu een zakelijk evenement betreft of een private party, een wonder-wedding of een maatschap-meeting: Maggie makes it happen.

So if you want a reservation, just call me baby!

High Tea x Babyshower

Maggie Blue heeft haar oog niet voor niets op deze prachtige locatie uit 1894 laten vallen. In het Nutsgebouw huisden ooit de spaarbank, de bibliotheek, een bewaarschool en de gymnastiekvereniging. De grote zaal bood plaats aan 200 personen, die soms tot aan de Aarbrug in de rij stonden voor een dansavond of een bioscoopkaartje. Die historische grandeur gaat nu een spannende verbintenis aan met het eigenzinnige interieur made by Maggie.

In 1968 werden alle culturele en maatschappelijke activiteiten in het Nutsgebouw gestaakt. Het pand werd omgebouwd tot een kantooromgeving, waarbij de historische erfenis nagenoeg werd uitgewist. Die is nu in zijn oude luister hersteld en omgetoverd tot een veelzijdig horecaplein, waar Maggie Blue en haar consorten het stadshart nieuw leven inblazen.

image019beforeandafter.jpg

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in