Woodstone logo
Tip!

Woodstone

Bij WOODSTONE kun je culinair genieten van een pizza en een fantastische wijncollectie. Alle vestigingen zijn voor zowel lunch als diner, 7 dagen per week geopend. WOODSTONE is meer dan je doorsnee Italiaans pizza restaurant. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop te zetten met onverwachte combinaties en keuzes voor iedereen. Van een pizza Margherita op zijn allerlekkerst tot een Culinario pizza met hertenbriefstuk en chili-lime popcorn. Gezondheid is belangrijk dus pizza’s die caloriearm, glutenvrij of veganistisch zijn staan ook op ons menu.

Contact:

Email: Alphen@woodstone.pizza

Website

WOODSTONE Pizza and Wine

WOODSTONE is meer dan je doorsnee Italiaans pizza restaurant. WOODSTONE heeft het tot hun missie gemaakt om de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop te zetten met onverwachte combinaties en keuzes voor iedereen. Van een pizza Margherita op zijn allerlekkerst tot een Culinario pizza met hertenbriefstuk en chili-lime popcorn. Gezondheid is belangrijk dus pizza’s die caloriearm, glutenvrij of veganistisch zijn staan ook op het menu.

Meer dan een doorsnee Italiaans pizzarestaurant

De prachtige steenoven heeft een centrale plek in het restaurant. Zo kun je zien hoe jouw pizza met liefde en plezier vers bereid wordt. WOODSTONE creëert ook een onverwacht en spannend huwelijk tussen pizza en wijn. WOODSTONE staat voor toegankelijke wijnen met unieke verhalen die de smaakervaring van jouw pizza naar boven brengt.

Kom naar WOODSTONE Pizza and Wine en proef het verschil.

WOODSTONE: meer dan een Italiaans restaurant in Alphen aan den Rijn

Wil je een lekker avondje genieten in een restaurant in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij WOODSTONE vind je precies dat en nog veel meer. Op ongeveer 5 minuten lopen van de bioscoop Vue vind je het restaurant waar je voor of na de film kunt genieten van de beste pizza’s en pasta’s.

Hoe bereik je WOODSTONE Alphen?

Het adres van WOODSTONE Alphen aan den Rijn is:

Hooftstraat 2a

2406 GL Alphen a/d Rijn

WOODSTONE is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner tot 23.00. Zo – do is WODSTONE vanaf 11.00 open, en op vr & za vanaf 10.00, de keuken sluit om 22.00. Je kunt zowel met de auto als met het openbaar vervoer met gemak het restaurant bereiken. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is De Aarhof 24/7. Na het parkeren loop je naar het water, steek je de brug over en vind je WOODSTONE aan de linkerkant; in het Nutsgebouw. Het is aan het water gelegen waardoor je niet alleen van een lekkere pizza kan genieten, maar ook van een prachtig uitzicht. Met het openbaar vervoer zijn we ook makkelijk te bereiken; op 5 minuten loopafstand zijn er bushaltes. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine Alphen aan den Rijn!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in