Junis Kinderopvang logo
Tip!

Junis Kinderopvang

Al sinds 1980 is Junis Kinderopvang een erkende en gewaardeerde opvoedpartner voor veel ouders in Alphen aan den Rijn en omgeving. Kinderen van nul tot dertien jaar vinden bij hen een huiselijke en uitdagende plek waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werken zij intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen. Met elkaar nodigen zij kinderen uit om hun talenten te ontdekken, samen te spelen en zo de wereld te verkennen.

Trots op hun vak

Bij Junis Kinderopvang werken goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun vak. Zij zijn ambitieus. Om mee te bewegen met het leven van al onze kinderen en hun ouders, staan zij open voor vernieuwing en verbinding. Daarbij staat de kwaliteit van hun kinderopvang steeds voorop. Hun pedagogisch beleid is de basis voor al hun denken en doen, maar daarbinnen krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Die werkwijze vertaalt zich in loyale, professionele medewerkers en tevreden ouders. 

De wereld in

Hun locaties zijn natuurlijk ingericht, met veel aandacht voor het omringende groen en het gebruik van houten materialen. Zij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwd raken met de buitenwereld en trekken er daarom vaak op uit. Daarbij stimuleren zij hen om vooral zelf te onderzoeken en te ervaren, omdat die belevenissen hun het meeste bijblijven. Zoveel indrukken, zoveel mogelijkheden en ook nog zoveel te leren: het fijne van spelen is dat groeien en ontwikkelen vanzelf gaat, zolang je je veilig en geborgen voelt. 

Junis Kinderopvang is in 1980 opgericht als Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn (SKA). Al meer dan dertig jaar bieden zij professionele opvangvoorzieningen voor kinderen van nul tot dertien jaar. Die ervaring hebben zij gebruikt om een betrouwbare organisatie neer te zetten die haar aanbod iedere keer weer afstemt op de wensen van ouders en kinderen. Een organisatie die regionaal veel erkenning krijgt als ondernemende, deskundige partner. En een organisatie die steunt op haar goed opgeleide medewerkers, die zich iedere dag inzetten voor een veilige opvang en ontwikkeling van jouw kind(eren)

.

Junis Kinderopvang is een betrokken opvoedpartner voor alle kinderen en ouders in de regio. Hun diverse opvangmogelijkheden zijn erop gericht om kinderen in een veilige omgeving hun grenzen en mogelijkheden te laten verkennen. Dat maakt dat het kind met plezier naar de opvang gaat en dat de ouders erop vertrouwen dat hun kind bij hen in goede handen is. Ieder kind is uniek en onvervangbaar. Ouders stellen daarom hoge eisen. Dat is een natuurlijke, gezonde houding die hun door de jaren heen altijd scherp heeft gehouden. zij houden daarom de kwaliteit van hun kinderopvang continu in de gaten.

Om deze missie waar te maken, gebruiken zij een goed uitgewerkte pedagogische visie als leidraad voor hun werk. Die visie laten zij je liever ervaren, dan dat ze erover vertellen. Net zoals hun bevlogen medewerkers jouw kind liever zelf laten ervaren wat het kan, wil of durft. Junis Kinderopvang vergezelt kinderen op hun ontdekkingstocht tussen veiligheid en uitdaging en stelt zich daarbij open voor nieuwe ideeën en inzichten. Iedere dag weer.

Junis Kinderopvang is een krachtige naam. Junis draagt de klank van Juno en juni in zich, maar is toch net even anders en eigenwijzer. Juno is de Romeinse godin van het leven en het licht. Juni is de maand van de zon, waarin we de langste dag vieren, maar ook het ritme van de seizoenen. Voor hun zijn dit klanken van groei en ontwikkeling, van levenslust en kracht, van vernieuwing en evenwicht. De naam Junis doet zowel recht doet aan de identiteit van hun organisatie als aan hun ambities voor de toekomst.

Ze bieden diverse opvangvormen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Er is altijd wel een keuze die bij jouw leven past.

Ben je op zoek naar kinderopvang voor jouw baby of peuter?
Zij bieden voor 0- tot 4-jarigen:

Gaat jouw kind naar de basisschool en zoek je kinderopvang buiten schooltijd?
Zij bieden voor 4- tot 13-jarigen:

Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s. Dat kan als pedagogisch medewerker, gastouder, student of afstudeerder, zij-instromer of stafmedewerker. Ze zijn altijd op zoek naar ambitieuze mensen. Behalve een veilige en geborgen werkomgeving met veel respect voor elkaar, vind je bij Junis ook de ruimte om jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op https://junis.nl/werken-bij-junis/

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in