Andante With Brocante logo

Andante With Brocante

Sinds 9 november 2019 is Andante with Brocante gevestigd in winkelcentrum de Aarhof 15 in Alphen aan den Rijn. Door het zorgvuldig selecteren van producten vormt deze lifestyle winkel één geheel. “Wij presenteren de collectie zoals je het thuis ook neer kunt zetten”, vertelt eigenaar Jan Looy.

Andante with Brocante is een lifestyle winkel met veel verschillende merken, waaronder Clayre & Eef, Diga Colmore, Light & Living, Home Society, J-Line, Biba en Juleeze. Bij alle merken wordt er zorgvuldig geselecteerd op wat er bij de winkel past, zodat het samen één geheel uitstraalt. De leukste producten worden in de collectie opgenomen en vervolgens bedachtzaam in de opstelling verwerkt. “Hierdoor lijkt het allemaal van één merk, terwijl er eigenlijk wel tien verschillende merken in de winkel staan. Soms loop ik wel een half uur met een blauw vaasje door de winkel om te kijken waar die bij past”, lacht Jan.

Een winkel voor iedereen
Jan en zijn vrouw hebben jarenlange ervaring in de lifestyle branche. “We hebben veel op markten gestaan met home accessoires, verspreid door de hele regio. Daar kregen we altijd veel complimenten over de entourage van onze kraam”, vertelt Jan. “Een tijdje terug besloten we om een winkel te starten. We hebben toen een jaar in Nieuwveen gezeten maar deze winkel was al snel te klein en had meer aandacht nodig. Vorig jaar hebben we besloten om naar Alphen aan den Rijn te komen. Hier konden we in een groter pand terecht en konden we onze collectie flink uitbreiden.”

Elke zes weken een andere indeling
Bij Andante with Brocante kun je terecht voor veel verschillende producten in diverse prijsklassen. Niet alleen voor woonaccessoires, maar ook voor meubels, sieraden en hifi producten. “Het zijn veel verschillende soorten producten die we aanbieden, maar door veel aandacht te besteden aan de inrichting van de winkel wordt het samen onze huisstijl in één geheel. Daarnaast verandert de collectie continu. We houden enorm van verandering, dus elke zes weken heeft de winkel wel een andere indeling. Dit houdt het ook leuk voor klanten, want er is altijd wat nieuws te zien!”

Selected Riviera Maison Dealer
Sinds januari is Andante with Brocante ‘Selected Rivièra Maison Dealer’. Rivièra Maison is een merk met een brede collectie zelf ontworpen en ontwikkelde meubels en woonaccessoires, zowel nationaal als internationaal. Een deel van de collectie van Rivièra Maison is nu ook te vinden bij Andante with Brocante. Ook kunnen zij de gehele collectie leveren. “We zijn heel blij dat we onszelf nu dealer van Rivièra Maison mogen noemen. Het merk hecht veel waarde aan goede locaties om de kwaliteit van het merk te kunnen blijven waarborgen, dus het maakt ons extra trots dat wij daar deel van uit mogen maken!”

Andante with Brocante is gevestigd in winkelcentrum de Aarhof 15 in Alphen aan den Rijn.

Openingstijden

Ma gesloten
Di t/m Vrijdag 10:00 t/m 17:30 uur
Zat 10:00 t/m 17:00 uur
Zon 12:00 t/m 17:00 uur

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in