Atelier Verfstreken logo
Tip!

Atelier Verfstreken

Op het atelier van Atelier Verfstreken werken cliënten met een beeldend talent en een verstandelijke beperking dagelijks aan hun kunstwerken. Zij doen allerlei verschillende werkzaamheden onder deskundige begeleiding.  

In het atelier zijn we creatief met onze handen bezig met tekenen, schilderen, keramiek en papier-maché. In de galerie-cadeauwinkel en de kunstuitleen worden klanten geholpen die een leuk kunstwerk of cadeau willen kopen. Ook helpen de cliënten bij het inrichten van een expositie en/of assisteren bij een creatieve workshop. 

In de koffiecorner wordt er koffie of thee geserveerd aan de klanten en uiteraard ook de koffie, thee en soms soep voor het atelier. Afwassen, licht schoonmaakwerk, boodschappen doen en de was verzorgen horen daar ook bij. 

  • Leerlocatie: Atelier Verfstreken is naast een werk- en dagbestedingslocatie ook een leerlocatie en stageplek voor leerlingen speciaal onderwijs.
  • Creatieve ontwikkeling: de kunstenaars ontwikkelen hun creatieve talenten door kunsteducatie en volgen workshops. 
  • Ieder talent is anders en uniek: op Atelier Verfstreken krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om zelfstandig of onder begeleiding zijn/haar eigen mogelijkheden te ontwikkelen. 

Exposities 2.jpg

exposities 1.jpg

exposities 4.jpg

Exposities 3.jpg

exposities 5.jpg

exposities 6.jpg

Kunstmodeproject Limes a gogo kijkt samen over grenzen.

Atelier Verfstreken houdt zich ook bezig met het kunst-modeproject Limes a Gogo. Er worden onder andere Romeinse kostuums ontworpen en gemaakt door de kunstenaars van het atelier. Door over grenzen heen te kijken, inclusief samen te werken en de verbinding te zoeken ontstaan creatieve ideeën en bijzondere kunstwerken. Kunst, mode en cultuur worden samengebracht, wat resulteert in een bijzondere expositie. Atelier Verfstreken organiseert deze expositie in samenwerking met Alphen aan den Rijn als Limes-gemeente, het Groene Hart Lyceum, de winkeliers van de Aarhof, het Archeon, de werkgroep Alphen Wereldstad aan de Limes, het Groene Hart College en vrijwilligers.

Informatie over het Limes a gogo project: Atelier Verfstreken, 06 20145126, verfstreken@ipsedebruggen.nl of volg het project op Instagram en Facebook.

Limes a gogo 1.jpg

Limes a gogo 3.jpg

Limes a gogo 2.jpg

Limes a gogo 4.jpg

Limes a gogo 5.jpg

Limes a gogo 6.jpg

Limes a gogo 7.jpg

talent 2.jpg

talent 1.jpg

talent 3.jpg

talent 4.jpg

talent 6.jpg

talent 7.jpg

talent 5.jpg

talent 8.jpg

talent 9.jpg

talent 10.jpg

talent 11.jpg

Workshops

producten 1.jpg

producten 2.jpg

producten 3.jpg

producten 4.jpg

producten 5.jpg

producten 6.jpg

producten 7.jpg

inclusie 1.jpg

inclusie 2.jpg

inclusie 3.jpg

inclusie 4.jpg

inclusie 5.jpg

uitleen 1.jpg

uitleen 2.jpg

uitleen 3.jpg

uitleen 4.jpg

uitleen 6.jpg

uitleen 9.jpg

uitleen 8.jpguitleen 7.jpg

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in