BINK logo
Tip!

BINK

BINK is een groeiend familiebedrijf met vestigingen in Sprundel, Kaatsheuvel en Alphen aan den Rijn. Sinds 1979 zijn ze gegroeid van een eenmanszaak naar een technisch dienstverlener met vier specialismen: elektrotechniek, beveiligingstechniek, solar en installatietechniek.

Bij BINK realiseren ze de innovatiefste technische installaties. En daar zorgen de medewerkers voor. Mensen met passie voor techniek en liefde voor het vak! De makers van techniek.

De beste technisch dienstverlener

Op alle gebieden een betrouwbare partner. BINK biedt met hun diensten complete ontzorging als het gaat om techniek. Het eindresultaat moet zorgen voor comfort, continuïteit en duurzame kwaliteit. Met hun persoonlijke benadering en ontzettend veel kennis in huis zijn zij de beste technisch dienstverlener.

Techneuten met hart voor de zaak!

Bij BINK zijn techneuten met hart voor de zaak! Zij draaien al 40 jaar mee in de branche, beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die ze graag delen, waardoor BINK hun relaties altijd kunnen voorzien van het beste advies.

De mensen bij BINK zetten voortdurend een stapje extra en gaan altijd voor de beste oplossing! Daarmee bouwen zij duurzame relaties op met hun opdrachtgevers.

Al ruim honderd jaar voorziet BINK bedrijven, organisaties en particulieren van installaties en verzorgen ze het beheer. Als toonaangevend en veelzijdig installateur zijn al veel verwachtingen overtroffen. Besparing, ontzorging en duurzaamheid staat bij hen centraal en ook wat betreft maatwerk bieden ze altijd een toegevoegde waarde. Lees hier de referenties. 

Project Ontwikkeling Ambonstraat Alphen aan den Rijn

Ter hoogte van het voormalige uitvaartcentrum en de Salvatorikerk aan de Ambonstraat gaat BINK het nieuwbouwproject ontwikkelen met 60 appartementen. Deze worden volledige voorzien van de laatste duurzame technieken, centrale WKO installatie met grondboringen, WTW-units, vloerverwarming en douche wtw's. Daarnaast voorzien ze ook de volledige parkeergarage van ventilatie in combinatie met het CO2/LPG systeem. De trappenhuizen voorziet BINK van een overdrukinstallatie. En dit allemaal voor hun eigen pensioenfonds!

Opdrachtgever: Stichting Pensioenfonds Metaal & Techniek
Soort: 60 huur appartementen
Oppervlakte: 9.500 m2
Uitvoering: Q3 2022 - Q4 2023

Tekst loopt door onder de afbeelding.

ambonstraat

Project Ontwikkeling Baroniehaven te Alphen aan den Rijn

In samenwerking met één van de bekendste vastgoed ontwikkelaars in de regio, GREEN Estate, heeft BINK in bouwteam de eerste fase van de Baroniehaven ontwikkeld. Een toonaangevend ontwerp bestaande uit 34 koop appartementen. BINK heeft hiervoor de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties gerealiseerd, deze appartementen zijn uitgevoerd met een individuele warmtepomp installatie waarbij de opwekking doormiddel van aardwarmte wordt voorzien.

Momenteel zijn ze druk bezig met de engineering voor de nieuwe fase 2, hier binnenkort meer over!

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Baroniehaven

Project IKC Koningskwartier te Zevenhuizen

Voor de gemeente Zuidplas mag BINK in bouwteam de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties realiseren. Het project heeft hoge ambities op het gebied van #circulariteit#duurzaamheid#natuurinclusiviteit en #biobased bouwen. Een vloeiende overgang tussen (speciaal) onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang vormt de basis voor de organisatie van het Kindcentrum.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

IKC

Project Distributiecentrum de Burght te Waddinxveen

Voor hun klant realiseren zij in samenwerking met Bouwbedrijf De Vries en Verburg de werktuigbouwkundige installaties voor de kantoren en de hallen. De opwekking wordt uitgevoerd in een gecombineerd VRF-systeem en wordt natuurlijk voorzien van een WTW-installatie.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

DC De Burght

Project Goudshof te Gouda

Ter hoogte van het oude ziekenhuis Sint-Josef te Gouda is BINK de werktuigbouwkundige & Sanitaire installaties aan het realiseren. Dit project bestaat in totaal uit 110 appartement waarvan er 70 voor Woningcorporatie Vesteda worden ontwikkeld en 40 als koopwoningen op de markt zijn aangeboden. Het gehele complex wordt voorzien van stadswarmte(koude) door middel van een zelfstandige WKO installatie.

goudshof

Bij BINK werken vandaag de dag zo’n 220 medewerkers op kantoor of op locatie bij de klant. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent om ons team in Alphen aan de Rijn te versterken? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct!

www.binktechniek.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/uitvoerder  

www.binktechniek.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/projectmonteur

www.binktechniek.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/bim-modelleur

www.binktechniek.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/projectcoordinator

www.binktechniek.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/projectmanager

Meer weten over BINK in Alphen aan den Rijn? Dan moet je bij Bas en Dylan zijn! 

Bas: bas.van.hamersveld@binktechniek.nl
Dylan: dylan.van.harskamp@binktechniek.nl

kin installatietechniek bas en dylan.png

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in