BV Alphia - Tigers logo

BV Alphia - Tigers

BV Alphia is een gezellige regionale basktbalvereniging, met ruim 150 leden, die zich wil meten met club’s op het hoogste regionale niveau. Met een of meerdere jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën, is er voor iedereen een leuk jeugdteam. Verder hebben we twee heren senioren teams. Ook recreatieve basketballers kunnen bij ons terecht bij de dames en heren recreanten.

Met onze missie: Basketbalplezier voor iedereen willen we deze mooie sport toegankelijk maken voor iedereen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Onze visie is is dan ook duidelijk:

  • Basketbal op regionaal niveau
    • Met de competitiespelende teams willen we op regionaal niveau in de top meedraaien, maar ook mensen die recreatief willen basketballen zijn bij ons welkom.
  • Opleiding, ontwikkeling en doorstroom van talent
    • Niet alleen óp het basketbalveld, maar ook daarnaast kun je jezelf bij ons ontwikkelen. We bieden onze scheidsrechters, trainers en coaches een kwalitatief opleidingstraject en je kunt als vrijwilliger in een bestuursfunctie of in een van de commissies aan de slag. Zo kun je ook je algemeen leiderschap en organisatietalent ontwikkelen.
  • Je mag bij ons zijn wie je bent
    • Met onze warme clubcultuur bieden wij een sociale en veilige omgeving voor persoonlijke groei en welzijn voor iedereen.

Onze thuisbasis is sporthal de Arena, maar we trainen ook in de Rijnstreekhal. De jongste jeugd traint in sportzaal de Vroonhoeve. Voor meer informatie over onze vereniging, kijk op www.bvalphia.nl. Wil je een keer meedoen? Meld je dan hier aan voor een proeftraining.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in