Café 1640 logo

Café 1640

Goed eten, goed doen

In het oudste pand van Alphen – op de hoek van de Julianastraat en de Hoflaan, in het oude Schoutenhuis – vind je Café 1640. Hier drink je de lekkerste koffie en thee en heb je de gezelligste borrels en high tea’s. Of je geniet van huisgemaakte broodjes en gezonde salades. Zo verrassend, vers en lekker allemaal. En vooral… met liefde gemaakt!

Naast de heerlijke gerechten, maakt het enthousiaste team – bestaande uit een kernteam, vrijwilligers en medewerkers met een lichte beperking – de sfeer helemaal af. Met heel veel plezier bedienen zij jou en met hen voer je de leukste en meest bijzondere gesprekken. Een cappuccino of verse kruidenthee werd nog nooit met zo’n grote glimlach geserveerd. 

Eigenlijk kun je het beste zelf ervaren wat voor sprankelende plek Café 1640 is. Een warm en uniek café, waar je goed eet én goed doet. Maar ook een plek waar je gerust een uurtje werkt, heerlijk bijkletst met een vriend(in), een jubileum viert met familie, koffiedrinkt met je broer of zus, een meeting plant met collega’s of gezellig borrelt op vrijdagmiddag.

Het team van Café 1640 ontvangt je met open armen. Tot snel!

Benieuwd naar de helden van Café 1640? In deze interviews kom je meer over hen te weten!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in