Coiffures Gilbert logo
Tip!

Coiffures Gilbert

Sinds 1 maart 2020 is dames- en herensalon Coiffures Gilbert gevestigd op een prachtige plek in het centrum van Alphen aan den Rijn, op de Stevinstraat 2. De salon in Alphen zal een compleet nieuwe beleving worden. Naast de veranderingen in de salons hebben zij ook gekozen voor een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo is hier een belangrijk onderdeel van.

Groei van medewerkers

Als bedrijf investeert Coiffures Gilbert graag in de groei van hun medewerkers, zowel persoonlijk als in vaktechnische vaardigheden. Samen met hun partner Redken zorgen zij ervoor dat alle medewerkers de laatste ontwikkelingen en technieken beheersen.

Kies jouw stylist

Gilbert legt uit waarom je bij de kapsalon kunt kiezen uit een stylist die bij jou past. "Natuurlijk is het zo dat iemand die 1 jaar volledig knipt, andere vaardigheden heeft dan iemand met 30 jaar knipervaring. Dat zullen jullie als klant gaan terugzien in onze nieuwe prijsstelling. Zo kun jij als klant kiezen in welke prijsklasse je geknipt wilt worden. Je kunt ervan uit gaan dat iedereen binnen onze salon voldoet aan onze kwaliteitseisen en onze visie blijft dan ook dat een kapsel moet passen bij de persoonlijkheid van de klant."

Persoonlijkheid

Een goed geknipte coupe vertelt hoe jij je voelt en wie je bent. Coiffures Gilbert is daarom altijd op zoek naar de meerwaarde die ze aan jouw persoonlijkheid kunnen toevoegen. Zij creëren dan ook een look die bij jou past!

Meer weten over Coiffures Gilbert of een afspraak maken? Neem dan een kijkje op de website.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in