Complete Skincare logo
Tip!

Complete Skincare

Complete Skincare
Complete Skincare wordt gerund door Madelinde Achterberg, zij is met veel plezier al meer dan 14 jaar schoonheidsspecialiste. Madelinde heeft ervaring opgedaan door te werken in salons, klinieken en het volgen van diverse opleidingen, specialisaties en cursussen.

Begin 2009 opende zij haar eigen salon onder de naam Complete Skincare, praktijk voor huidverbetering, die uniek is voor Alphen aan den Rijn. Met deze praktijk wil zij zich onderscheiden en meer kunnen bieden dan een basis schoonheidssalon en door de vele mogelijkheden en professionele medische apparatuur is dit goed gelukt.

Openingstijden
Geopend op afspraak 

Complete Skincare is een zeer uitgebreide praktijk met veel behandelmogelijkheden. Je krijgt bij hun een eerlijk en deskundig advies. Samen stellen ze met jou een eventueel behandelschema op en bespreken ze wat mogelijk is.

Of het nu gaat om een uurtje ontspannen, een huidverbeterende behandeling, het verwijderen van ongewenste haargroei of een figuurcorrigerende / cellulitis verminderende behandeling.. Het is allemaal mogelijk!

Daarnaast hebben zij ook mesotherapie-behandeling voor ieder huidtype. Acnebehandelingen en voor de couperose huid zijn diverse behandelingen mogelijk.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 22.00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Nieuw  bij Complete Skincare!
C-CAV Pro. Cavitatie via ultrasound & rode LED - De manier voor overtollig vet een cellulitis te verwijderen.

Ter introductie van 59,95 voor 49,95 per behandeling

Behandeling mogelijk bij deze zones
- Buik
- Billen
- Benen
- Heupen
- Love handles
- Rug
- Armen

Deze actie is geldig t/m 30 feb 2013
Benieuwd hoe dit werkt? Hier lees je meer over de C-CAV Pro.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in