DressesOnly logo

DressesOnly

Op zoek naar een jurk voor een specifieke gelegenheid of bijvoorbeeld gewoon lekker voor op vakantie of naar je werk? Er is altijd een reden om jezelf te trakteren op een mooie nieuwe jurk! Dresses Only heeft voor iedere vrouw wat wils door haar brede collectie die is ingespeeld op de laatste trends en prints van dit seizoen!

Exclusief en persoonlijk

DressesOnly heeft bewust gekozen voor een snel wisselende collectie. Omdat alle jurkjes slechts tijdelijk en in een beperkte oplage bij ons op voorraad zijn, kunnen we jou exclusiviteit garanderen. DressesOnly wilt zich hierin onderscheiden van de grote shops en ketens waar vaak veel dezelfde merken wordt verkocht. Door zelf actief te zoeken naar mooie boetiekmerken of jurkjes te importeren uit het buitenland, ontstaat echt een unieke collectie. Ook laten we ons graag inspireren door jou. Via social media vragen wij met regelmaat naar hun wensen en merkvoorkeuren, vervolgens bekijken we de mogelijkheden een bepaald merk op te nemen in onze collectie.

Shoppen bij DressesOnly is persoonlijk. Elk jurkje dat je ziet in onze shop, is met de grootste zorg uitgekozen. Bovendien doen we ons best om de beste service te bieden. Je kunt jouw vragen stelen via de telefoon, maar ook via e-mail en chat. Welke vraag je ook hebt, je kan hem ons altijd stellen. Is er een keer iets niet in orde met je bestelling? We zoeken dan samen met jou naar de meest geschikte oplossing en zorgen ervoor dat je alsnog met een tevreden gevoel terugkijkt op jouw bestelling.

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles rondom Dresses Only? Volg ons dan vooral op Instagram (@dressesonly) en Facebook! Veel shopplezier op DressesOnly.nl.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in