DressesOnly logo
Tip!

DressesOnly

Op zoek naar een jurk voor een specifieke gelegenheid of bijvoorbeeld gewoon lekker voor op vakantie of naar je werk? Er is altijd een reden om jezelf te trakteren op een mooie nieuwe jurk! Dressesonly heeft voor iedere vrouw wat wils, door de brede collectie die inspeelt op de laatste trends en prints van het seizoen!

Dressesonly heeft bewust gekozen voor een snel wisselende collectie. Omdat alle jurkjes slechts tijdelijk en in een beperkte oplage bij ons op voorraad zijn, kunnen we jou exclusiviteit garanderen. Dressesonly onderscheidt zich hierin van de grote shops en ketens waar vaak veel dezelfde merken wordt verkocht. Door zelf actief te zoeken naar mooie boetiekmerken of jurkjes te importeren uit het buitenland, ontstaat echt een unieke collectie. Ook laten we ons graag inspireren door jou. Via social media vragen wij met regelmaat naar jouw wensen en merkvoorkeuren, vervolgens bekijken we de mogelijkheden om een bepaald merk op te nemen in onze collectie. Je vind bij ons jurken van o.a. de merken AAIKO, Esqualo, Freebird, Geisha, K-design, Smashed Lemon en Tramontana.

Shoppen bij Dressesonly is persoonlijk. Elk jurkje dat je ziet in onze shop, is met de grootste zorg uitgekozen. Bovendien doen we ons best om de beste service te bieden. Je kunt jouw vragen stelen via de telefoon, maar ook via e-mail en chat. Welke vraag je ook hebt, je kan hem ons altijd stellen.

Vind jij het soms ook lastig om online te shoppen omdat je niet goed weet welke maat je nu precies nodig hebt en hoe het artikel er in het echt uitziet? Wij begrijpen dat fysiek winkelen veel leuker kan zijn en daarom organiseren wij enkele keren per jaar Shoppingday(s). Speciaal voor jou openen we op verschillende zaterdagen onze showroom in Alphen aan den Rijn. Onder het genot van wat lekkers en de mooiste pareltjes om je heen kun jij op je gemak lekker shoppen! Wil je liever private shoppen op een doordeweekse dag? Ook dat is mogelijk. Mail of bel ons voor een afspraak.

Omdat we het zo leuk vinden om jou eens in het echt te ontmoeten, ontvang je 10% korting op al jouw aankopen uit de nieuwe collectie!

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles rondom Dressesonly? Volg ons dan vooral op Instagram (@dressesonly) en Facebook! Veel shopplezier op Dressesonly.nl!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in