Escaperoom Alphen logo
Tip!

Escaperoom Alphen

Deze escaperoom is in 2017 tot stand gekomen en bevat naast unieke puzzels ook een prikkeling van de zintuigen. Met muziek, trillingen, kou en rook is de avonturenbeleving optimaal. Geïnspireerd door de Indiana Jones filmfranchise biedt de Escape Room “De Egyptische Tombe” een continue adrenaline kick, waarbij de hersenen de nodige uitdaging krijgen.

Graag willen wij uw aandacht voor een spectaculaire vondst! Tijdens rioolwerkzaamheden in het centrum van Alphen aan den Rijn, waar al menige Romeinse voorwerpen zijn gevonden bij de wel bekende Limeslijn, is nu een 5000 jaar oude Egyptische tombe gevonden. Deze hebben Nils van Oest en Marcel Minnee, met veel aandacht en moeite bloot gelegd en stukje bij beetje meegenomen naar onze studio aan de Energieweg 20 in Alphen aan den Rijn.

Van Oest en Minnee, beide amateurarcheologen, hebben er een jaar overgedaan om deze archeologische vondst weer in ere te herstellen en nu kan het getoond worden aan het grote publiek.

De tombe zit vol met raadsels en opschriften die u kunt komen ontrafelen om een eventuele schat te vinden of ander kostbaarheden die nu nog niet gevonden zijn. 

Er is een schat die gevonden moet worden samen met het team. Echter ligt er vloek op de schat en zullen beslissen gemaakt moeten worden over wat wijs is om te doen als de schat eenmaal gevonden is. Kortom, los de raadsels en puzzels op zodat de weg naar de schat te vinden is. Maar laat de hebzucht naar de schat niet verblinden!

Openingstijden:

Maandag t/m Zondag: 09.00 tot 23.00.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in