Esports Game Arena logo
Tip!

Esports Game Arena

De Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn heeft de leukste activiteiten voor elke gelegenheid! Op zoek naar een leuk uitje met de familie? Gezellig eten en drinken met je vrienden? Of echt geen zin om een kinderfeestje thuis te doen? Kom naar de Esports Game Arena en laat je verrassen, met elke dag weer een nieuwe beleving. Je kan gamen op pc’s of spelcomputers, darten, poolen en zelfs virtual reality beleven. En in de Sportsbar is het elke avond feest. Formule 1 en voetbal op meer dan tien schermen, pubquiz, karaoke, muziek, food & drinks. Nog niet ontdekt? Kom gezellig langs of bekijk esportsgamearena.nl

Esports Game Arena is als een sportclub en vereniging voor gamers. Het beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om hun eigen en jouw game- en esports-evenementen te organiseren. Maar je kunt er ook iedere dag van de week terecht om gezellig met je vrienden of team te gamen, te werken en studeren of de nieuwe meta te bespreken onder het genot van een drankje. Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.

  • Openingstijden: 7 dagen per week
  • Maandabonnement: Onbeperkt gamen
  • Esportsbar: Eten & Drinken
  • 6vs6 Podium: Wekelijkse competities
  • Livestreamstudio: Hoogwaardige content
  • Esports kijken: Gratis toegang
  • Game-opties: Console, PC & BYOD
  • Ontmoetingsplek: Werken & Studeren

Toegankelijkheid is voor de Esports Game Arena een toverwoord: de Game Arena moet zo toegankelijk mogelijk zijn. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station Alphen aan den Rijn. Ook kun je een abonnement bestellen waarmee je o.a. je plek bij de computers en consoles kunt reserveren. Door een verdienmodel dat zwaarder rust op partnership met bedrijven, proberen ze Esports Game Arena zo toegankelijk en goedkoop mogelijk te maken voor gamers en esportfans. Jongeren met een leeftijd jonger dan 13 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Esports Game Arena naar binnen.

Samen je dromen realiseren is niet alleen leuker, maar werkt ook beter. Daarom wil de Esports Game Arena dé plek zijn voor de start van jouw esports carrière. De plek waar je ervaring opdoet met het spelen van wedstrijden, shoutcasten of organiseren en daar anderen bij leert kennen die precies hetzelfde willen. De plek waar ze elkaar samen verder helpen om hun droom te realiseren en uiteindelijk zoveel mogelijk met games en esports bezig te zijn.

Voor de Esports Game Arena komt de community daarom altijd op de eerste plaats. Zonder een sterke community kunnen zij niet slagen in onze missie om de beste basis te bieden voor esports in Nederland. Samenwerken is voor hun belangrijk en daarom zijn ze altijd op zoek naar bestaande esports communities in Nederland die ze kunnen helpen en die op hun beurt weer bijdragen aan het succes van de Esports Game Arena. Ook horen ze graag van jou hoe je ze wil helpen om samen esports in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Sluit je aan bij de community

Via de social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram of Reddit kun je de Esports Game Arena altijd bereiken met je feedback. Of stuur ze een e-mail als je vragen hebt. De community vind je vooral op de Discord server. Hier kun je terecht als je ons bijvoorbeeld wil helpen bij het organiseren van toernooien of het maken van content voor de website en social media. Het is ook de plek om mensen te ontmoeten om samen mee te gamen. Of als je vragen hebt tijdens een van de online toernooien.

Feedback van hun community vinden zebelangrijk. Net als het afleggen van verantwoording. De community uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maken en waarom die e-sports in Nederland en onze community ten goede komen. Als je elkaar scherp houdt, dan haal je het beste in elkaar naar boven.

Ze zijn apetrots op de mensen die zich op dit moment al inzetten voor de Esports Game Arena en dankbaar voor alle het goede werk dat zij iedere dag verzetten. Sluit je daarom aan bij decommunity, wordt onderdeel van een fantastische groep mensen en deel je passie en dromen. 

Join de Discord server

Je vind het team en community dagelijks op de Discord server. Hier kun je terecht met vragen of kun je je aanmelden voor een van onze community teams.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in