Esports Game Arena logo
Tip!

Esports Game Arena

Welkom op de #1 locatie voor esports en gaming in Nederland. Sinds 13 oktober zijn onze deuren in Alphen aan den Rijn dagelijks geopend! Het wordt een fantastische plek met een podium voor (inter)nationale topteams, een studio voor online content, een esportsbar waar je geen enkele wedstrijd mist en een LAN met PC’s en consoles waarop je helemaal los kan. De E-Sports Game Arena wordt dé basis voor game-evenementen in Nederland. Naast het organiseren van toffe toernooien bieden we de community en partners de mogelijkheden om zelf iets bij te dragen.

Esports Game Arena is als een sportclub en vereniging voor gamers. Het beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om onze en jouw game- en esports-evenementen te organiseren. Maar je kunt er ook iedere dag van de week terecht om gezellig met je vrienden of team te gamen, te werken en studeren of de nieuwe meta te bespreken onder het genot van een drankje. Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.

Toegankelijkheid is voor ons een toverwoord: de Esports Game Arena moet zo toegankelijk mogelijk zijn. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station Alphen aan den Rijn. Binnenkort kun je een abonnement bestellen waarmee je o.a. je plek bij de computers en consoles kunt reserveren. Door een verdienmodel dat zwaarder rust op partnership met bedrijven, proberen we Esports Game Arena zo toegankelijk en goedkoop mogelijk te maken voor gamers en esportfans. Jongeren met een leeftijd jonger dan 13 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Esports Game Arena naar binnen.

 • Openbaar vervoer
  5 minuten lopen van het station

 • Openingstijden
  7 dagen per week

 • Maandabonnement
  Onbeperkt gamen

 • Esportsbar
  Eten & Drinken

 • 6vs6 Podium
  Wekelijkse competities

 • Livestreamstudio
  Hoogwaardige content

 • Esports kijken
  Gratis toegang

 • Game-opties
  Console, PC & BYOD

 • Ontmoetingsplek
  Werken & Studeren

De hele dag bezig zijn met games en esports is het mooiste wat er is. Of je nu de beste gamer ter wereld wil worden, een eigen team wil managen, competities wil opzetten of hier verslag van wil doen. Als iets onze community met elkaar verbindt, is het die passie voor games en esports. Een passie die ons drijft om onze eigen droom waar te maken: het realiseren van de Esports Game Arena. De locatie bij uitstek om de dromen van onze community te realiseren.

Samen je dromen realiseren is niet alleen leuker, maar werkt ook beter. Daarom willen wij dé plek zijn voor de start van jouw esports carrière. De plek waar je ervaring opdoet met het spelen van wedstrijden, shoutcasten of organiseren en daar anderen bij leert kennen die precies hetzelfde willen. De plek waar we elkaar samen verder helpen om onze droom te realiseren en uiteindelijk zoveel mogelijk met games en esports bezig te zijn.

Voor de Esports Game Arena komt de community daarom altijd op de eerste plaats. Zonder een sterke community kunnen wij niet slagen in onze missie om de beste basis te bieden voor esports in Nederland. Samenwerken is voor ons belangrijk en daarom zijn we altijd op zoek naar bestaande esports communities in Nederland die wij kunnen helpen en die op hun beurt weer bijdragen aan het succes van de Esports Game Arena. Ook horen we graag van jou hoe je ons wil helpen om samen esports in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Join onze Discord server
Je vind ons team en community dagelijks op onze Discord server. Hier kun je terecht met vragen of kun je je aanmelden voor een van onze community teams.

Sluit je aan bij onze community
Via onze social media zoals Facebook, Twitter, Instagram of Reddit kun je ons altijd bereiken met je feedback. Of stuur ons een e-mail als je vragen hebt. Onze community vind je vooral op onze Discord server. Hier kun je terecht als je ons bijvoorbeeld wil helpen bij het organiseren van toernooien of het maken van content voor de website en social media. Het is ook de plek om mensen te ontmoeten om samen mee te gamen. Of als je vragen hebt tijdens een van onze online toernooien.

Feedback van onze community vinden we belangrijk. Net als het afleggen van verantwoording. Onze community uitleggen waarom we bepaalde keuzes maken en waarom die e-sports in Nederland en onze community ten goede komen. Als we elkaar scherp houden, dan halen we het beste in elkaar naar boven.

We zijn apetrots op de mensen die zich op dit moment al inzetten voor de Esports Game Arena en dankbaar voor alle het goede werk dat zijn iedere dag verzetten. Sluit je daarom aan bij onze community, wordt onderdeel van een fantastische groep mensen en deel met ons je passie en dromen. Dan gaan we samen onze dromen realiseren.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in