Feel Good Hifi logo

Feel Good Hifi

Exclusiviteit is de rode draad in het leveringspakketvan Feel Good Hifi. Zij hebben een mooie selectie Exotische merken die je zeker bewonderd moet hebben. Zo vind je de hele nieuwe Integra lijn (by Onkyo) en Cambridge Audio in hun leveringspakket met een verbluffende prijs/kwaliteit verhouding.

Q Acoustics maakt prachtige luidsprekers in een mooi nieuw design, net als Monitor Audio met een brede lijn producten, Waterfall luidsprekers van glas met een verbluffende kwaliteit, zelfs voor surround installaties. Verder vind je in de collectie van Feel Good Hifi ook merken die al meer dan 70 jaar audio apparatuur maken, waaronder Revox , Elac, en Elipson.

De kracht van Feel Good Hifi is de Custom Audio waarbij zij naar jouw wensen een complete Audio of Video set samenstellen. Elke component is met veel zorg en kennis geselecteerd en zal in het complete systeem de beste prestaties geven waar het voor is ontworpen.

Zij zoeken en vinden de juiste match zodat elke component perfect op elkaar aansluit. Denk hierbij aan Versterker, Luidsprekers, Kabels, Netwerkspeler, CD/DVD/UHD speler, Mediabox en Televisie. Ook kan je gebruikmaken van hun service dienst, aan/en afsluiten van beeld & geluid voor verhuizing, advies voor plaatsing, uitbreiding en vervanging.

Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek!

Openingstijden

Ma gesloten
Di t/m Vrijdag 10:00 t/m 17:30 uur
Zat 10:00 t/m 17:00 uur
Zon 12:00 t/m 17:00 uur

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in