Fort Alpha logo
Tip!

Fort Alpha

Fort Alpha is de nieuwe sportsensatie van de randstad. In het outdoor sportpark zijn ze gespecialiseerd in het geven van bootcamp-, obstacle- en survival trainingen. 

Zij geven trainingen aan jong en oud, zowel beginnende als gevorderde sporters. Je traint op je eigen niveau en je maakt zelf de keuze of je dit in een groep doet tijdens een van de groepslessen of individueel tijdens een ‘vrij trainen’ moment of door middel van Personal Training. 

Je vindt ons in recreatiegebied Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Wellicht ken je het terrein al van het jaarlijkse evenement Obstacle Run Alphen (onderdeel van Zomerspektakel aan het Meer).

Wil jij een proefles meedoen? Klik hier!

Fort Alpha bevindt zich op ‘De Bijlen’ in het Zegerslootgebied in Alphen aan den Rijn. Het omheinde terrein grenst aan de dagcamping en skicentrum S2X. Het terrein is ruim 4800m2 en is volledig ingericht als Obstacle Run trainingslocatie. Fort Alpha gebruikt de omgeving als ‘achtertuin’. Hier wijken ze graag naar uit tijdens activiteiten als Bootcamp en Survival Training.

Je kent de locatie wellicht al als ‘startterrein’ van Obstacle Run Alphen. De obstakels en hindernissen worden ieder jaar weer gebruikt in het jaarlijks terugkerende evenement.

Bootcamp is een full body work-out in de buitenlucht. Het is een combinatie van hardlopen en fitnessoefeningen. Fort Alpha maakt gebruik van attributen of de omgeving om de training nóg leuker te maken. Klik hier voor meer informatie over de Bootcamp. 

Bij Survival Run word je technisch nog meer uitgedaagd dan bij Obstacle Training. De trainers van Fort Alpha leren je hoe je door 'slim' te klimmen, sneller over hindernissen heen gaat en het klimmen langer volhoud. Klik hier voor meer informatie over Survival Run.

Bij Obstacle Training leer je alle kneepjes van 'het vak'. De uitdaging zit in het combineren van obstakels en stukken hardlopen. Klik hier voor meer informatie over Obstacle Training.

De drie belangrijkste activiteiten die Fort Alpha aanbiedt zijn Bootcamp, Obstacle Training en Survival. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is? 

Personal Training

Heb jij moeite om motivatie te vinden om te gaan sporten of lukt het maar niet om jouw gestelde doelen te behalen? Dan is Personal Training in Alphen aan den Rijn iets voor jou! Bij Fort Alpha hebben ze verschillende professionele personal trainers die erg gedreven zijn om jou te helpen je sportieve doelen te behalen. 

Klik hier voor meer informatie over Personal Training.

Kickboksen

Kickboksen is een uitdagende training waarbij je aan je conditie en gevechtstechnieken werkt. Bij deze sport worden trappen en stoten gecombineerd. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, van ieder sportniveau. Je traint je explosiviteit en spierkracht en verbrandt ook nog eens een heleboel energie (calorieën)! Bij Fort Alpha zijn de kickboks-trainingen ook lekker in de buitenlucht!

Klik hier voor meer informatie over kickboksen.

Kids

Voldoende beweging en buiten is natuurlijk goed voor de ontwikkeling van kinderen. Bij Fort Alpha hebben ze daarom verschillende trainingen voor kids vanaf 5 jaar. De trainingen zijn vaak een combinatie van Bootcamp, obstakels nemen, kleine wedstrijdjes en spelvormen in de buitenlucht.

Klik hier voor meer informatie over activiteiten voor kids.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in