Free Spirit Healing logo
Tip!

Free Spirit Healing

Free Spirit Healing is de plek waar je terecht kunt voor heling, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, een moment voor jezelf en de plek om weer terug te komen bij jezelf. Door middel van Reiki behandelingen komt je lichaam en geest weer terug in balans, gaat je energie weer stromen en worden blokkades (op alle niveaus) opgeheven. Tijdens de cacao ceremonies kun je ervaren om weer de liefde in jezelf terug te vinden, te verbinden met anderen en jezelf, vastzittende emoties los te laten en ultieme rust ervaren.

DE missie is om mensen weer (terug) in verbinding te laten komen met hun authentieke zelf. Terug in verbinding komen met wie je diep van binnen bent, je essentie. Uit je hoofd, in je lichaam, luisterend naar je hart. Ontspanning brengen en vertrouwen in jezelf. Balans brengen tussen lichaam en geest. Daarbij is de missie van Free Spirit Healing om mensen écht met elkaar te verbinden. We zijn allemaal één en dat kunnen we weer met elkaar voelen.

Reiki is een helingsmethode die werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door Reiki wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd en wordt je lichaam weer in balans gebracht. Reiki zorgt ervoor dat je jezelf (weer) goed leert kennen. Bij Reiki werken ze met het energieveld rond je lichaam door middel van handopleggingen. Met de handopleggingen wordt de levensenergie gestuurd.

Reiki zorgt er voor dat jouw eigen energie weer gaat stromen waardoor blokkades worden opgeheven. Het zorgt ervoor dat energietekorten worden opgelost waardoor de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam waardoor klachten sneller hersteld zullen worden.

Als er een blokkade in jouw energiestroom zit, kan dit klachten geven zoals hoofdpijn, rugpijn, depressie, angstklachten, vermoeidheid, pijnlijke spieren of gewrichten, of andere kwalen op verschillende niveaus. Reiki pakt de oorzaak van dit probleem aan en zorgt dat jouw levensenergie weer kan gaan stromen. Doordat Reiki het zelfhelend vermogen van het lichaam een boost geeft, is Reiki ook goed toe te passen is bij griep, verkoudheid, huidproblemen, wonden en na operaties.

Iedereen beschikt al over een zelfhelend vermogen (denk bijv. maar aan een wondje dat van zichzelf geneest), door Reiki wordt dit vermogen versterkt. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook op mentaal en emotioneel niveau. Reiki zorgt ervoor dat je leert te luisteren naar je intuïtie, het geeft inzicht in jezelf en brengt een groeiproces op gang om weer dichter bij jezelf te komen. Het zorgt voor volledige ontspanning, het heft blokkades in je lichaam op en herstelt als het ware de balans tussen lichaam en geest.

Een cacao ceremonie is al eeuwen oud. Het is een ritueel dat inheemse stammen al duizenden jaren geleden uitvoerde om de connectie met zichzelf en met anderen te verbinden en te versterken.

Cacao is een hart-opener. Je komt meer in verbinding met je lijf, uit je hoofd, je voelt je meer verbonden met jezelf en anderen om je heen en het is een prachtige manier om tijdens deze ceremonie je intenties te zetten, dankbaarheid te voelen en de liefde en creativiteit te laten stromen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in