KIN Installatietechniek logo
Tip!

KIN Installatietechniek

Meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek, dat kan niet iedereen zeggen. Expert dus. Maar in de loop van de jaren gaat het bij KIN om meer dan alleen techniek. Natuurlijk vinden zij het belangrijk om innovatief te zijn, zodat een installatie duurzaam en energiebesparend is, maar zeker zo belangrijk vinden zij het dat je, jouw personeel óf jouw klanten kunnen verblijven in een comfortabel binnenklimaat. Oók met de energietransitie en het verplichte kantoorlabel C voor de deur. Met ruim 65 ervaren en gespecialiseerde medewerkers zorgt KIN Installatietechniek hiervoor, of het nu om een appartementencomplex, zwembad, distributiecentrum of transformatie van een kantorencomplex gaat.

Maar het gaat verder, want je moet 24/7 op een installatie kunnen vertrouwen. Daarom onderhoudt, monitort en beheert het aftersales team de installatie, desgewenst op afstand. Kortom, KIN Installatietechniek: meer dan alleen techniek.

MARKTSEGMENTEN KIN

Het maakt niet uit in welke branche je zit. Door meer dan 100 jaar ervaring is KIN van alle markten thuis. Of het nu gaat om:

  • Onderwijs
  • Bedrijfshuisvesting
  • Gezondheidszorg
  • Duurzame woningbouw
  • Sport & Recreatie

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Waar je KIN ook voor inschakelt, je kan altijd op hun vertrouwen. Hoe groot, complex of technisch ingewikkeld een project ook is. Veel bedrijven leveren technische installaties, KIN levert meer op technisch, economisch en financieel gebied. Ze denken mee en bieden zekerheid. Gegarandeerde kwaliteit en bouwtijd, voor de afgesproken prijs.

KIN HELPT BESPAREN

Energiekosten lopen door overheidsmaatregelen steeds meer op. Door de constante doorontwikkeling van installatietechniek is het mogelijk om flink te besparen op energiekosten. Met KIN weet je zeker dat je de nieuwste en meest innovatieve technieken op maat aangeboden krijgt. KIN geeft je graag tips hoe je zelf kunt besparen op jouw energiekosten.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Wij bieden altijd een totaaloplossingen en ook voor duurzame oplossingen ben je bij hun aan het juiste adres. Je kunt de diensten van KIN inzetten op diverse vlakken: bestekswerken, het participeren in een bouwteam of het uitwerken van jouw specifieke wensen, ze bieden altijd een toegevoegde waarde.

Al ruim honderd jaar voorziet KIN installatietechniek bedrijven, organisaties en particulieren van installaties en verzorgen ze het beheer. Als toonaangevend en veelzijdig installateur zijn al veel verwachtingen overtroffen. Besparing, ontzorging en duurzaamheid staat bij hen centraal en ook wat betreft maatwerk bieden ze altijd een toegevoegde waarde. Lees hier de referenties. 

Project Ontwikkeling Ambonstraat Alphen aan den Rijn

Ter hoogte van het voormalige uitvaartcentrum en de Salvatorikerk aan de Ambonstraat gaat KIN Installatietechniek het nieuwbouwproject ontwikkelen met 60 appartementen. Deze worden volledige voorzien van de laatste duurzame technieken, centrale WKO installatie met grondboringen, WTW-units, vloerverwarming en douche wtw's. Daarnaast voorzien ze ook de volledige parkeergarage van ventilatie in combinatie met het CO2/LPG systeem. De trappenhuizen voorziet KIN van een overdrukinstallatie. En dit allemaal voor hun eigen pensioenfonds!

Opdrachtgever: Stichting Pensioenfonds Metaal & Techniek
Soort: 60 huur appartementen
Oppervlakte: 9.500 m2
Uitvoering: Q3 2022 - Q4 2023

salvatorikerk kin installatietechniek project.png

Project Ontwikkeling Baroniehaven te Alphen aan den Rijn

In samenwerking met één van de bekendste vastgoed ontwikkelaars in de regio, GREEN Estate, heeft KIN Installatietechniek in bouwteam de eerste fase van de Baroniehaven ontwikkeld. Een toonaangevend ontwerp bestaande uit 34 koop appartementen. KIN Installatietechniek heeft hiervoor de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties gerealiseerd, deze appartementen zijn uitgevoerd met een individuele warmtepomp installatie waarbij de opwekking doormiddel van aardwarmte wordt voorzien.

Momenteel zijn ze druk bezig met de engineering voor de nieuwe fase 2, hier binnenkort meer over!

baroniehaven fase 1.jpg

Project IKC Koningskwartier te Zevenhuizen

Voor de gemeente Zuidplas mag KIN Installatietechniek in bouwteam de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties realiseren. Het project heeft hoge ambities op het gebied van #circulariteit#duurzaamheid#natuurinclusiviteit en #biobased bouwen. Een vloeiende overgang tussen (speciaal) onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang vormt de basis voor de organisatie van het Kindcentrum

IKC koningskwartier.jpg

Project Distributiecentrum de Burght te Waddinxveen

Voor hun klant realiseren zij in samenwerking met Bouwbedrijf De Vries en Verburg de werktuigbouwkundige installaties voor de kantoren en de hallen. De opwekking wordt uitgevoerd in een gecombineerd VRF-systeem en wordt natuurlijk voorzien van een WTW-installatie.

DC de Burght after.jpg

Project Goudshof te Gouda

Ter hoogte van het oude ziekenhuis Sint-Josef te Gouda is KIN Installatietechniek de werktuigbouwkundige & Sanitaire installaties aan het realiseren. Dit project bestaat in totaal uit 110 appartement waarvan er 70 voor Woningcorporatie Vesteda worden ontwikkeld en 40 als koopwoningen op de markt zijn aangeboden. Het gehele complex wordt voorzien van stadswarmte(koude) door middel van een zelfstandige WKO installatie.

Appartementen Goudshof 1.jpg

015_KIN - Alphens Vacatures KIN.png

Nieuwe vestiging vraagt om nieuwe collega's

Meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek, dat kan niet iedereen zeggen. Expert dus. Met ruim 65 ervaren en gespecialiseerde medewerkers is KIN Installatietechniek sterk op het gebied van werktuigbouw, sanitair en regeltechniek. Voor zowel nieuwbouw, renovatie als service en onderhoud staat KIN bekend als een goede partner. Zij hebben als doelstelling hun opdrachtgever breed te adviseren en te ontzorgen. Hoe groot, complex of technisch een project ook is. Zo voeren ze projecten uit in het onderwijs, zorginstelling, distributiecentrum, kantoren en appartementencomplex. 

Naast hun vestiging in Rijen heeft KIN recentelijk een vestiging geopend in Alphen aan den Rijn. Gevestigd op een centrale locatie aan de Baronie Haven, te midden van hun lopende projecten. Het unieke hiervan is dat je terechtkomt in een nieuw enthousiast jong team binnen een professionele en ervaren organisatie. Jij krijgt bij hen de ruimte om volop mee te denken over de verdere invulling hiervan. Gezien de ambitieuze doelstellingen creëert dit automatisch mooie doorgroei mogelijkheden.

Voor het nieuwe team is KIN daarom op zoek naar:

Werkplezier staat bij KIN zonder twijfel op nummer 1. Dat ervaar je door open communicatie, veel personeelsuitjes en de (bij hen) standaard vrijdagmiddel borrels!

Je maakt deel uit van een organisatie waar een informele werksfeer hangt, maar waar professionaliteit evengoed van belang is. Wil je je verder ontwikkelen dan waar je nu staat? Dan maakt KIN zich hard voor je! Uiteraard bieden zij een marktconform salaris en een prima eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals cursus- en opleidingsmogelijkheden die KIN voor je financiert!

Zie jij jezelf al in het nieuwe team van KIN Installatietechniek werken? Kom gewoon even langs voor een bakkie of stuur je CV onder vermelding van de functienaam naar: KIN Installatietechniek, t.a.v. Bas van Hamersveld: Bas.van.hamersveld@kin.nl

Voor meer inhoudelijke informatie kan je telefonisch contact opnemen via 0161-290500.

Meer weten over KIN Installatietechniek in Alphen aan den Rijn? Dan moet je bij Bas en Dylan zijn! 

Bas: bas.van.hamersveld@kin.nl 
Dylan: dylan.van.harskamp@kin.nl 

kin installatietechniek bas en dylan.png

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in