Massagepraktijk Ontspanning logo

Massagepraktijk Ontspanning

Massagepraktijk Ontspanning is jouw masseuse aan huis in Alphen aan den Rijn en omgeving. Geniet van een ontspannende massage of Nek- & rugpijn behandeling.

Voor een volledige ontspannende ervaring kom ik graag naar jou toe voor een massage aan huis. Meer dan 75% van de klanten bij Massagepraktijk Ontspanning vinden het prettig dat zij in hun eigen omgeving gemasseerd worden. Nicolien komt als masseuse naar je toe in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ergens anders, zoals het werk, mag ook. Alleen openbare locaties zoals een hotelkamer behoren niet tot de mogelijkheden.

Voor een massage aan huis in Alphen aan den Rijn én Woubrugge reken wij géén extra reiskosten door. Deze zijn in onze prijs opgenomen. Hierbuiten bezoeken wij jou tot 15 kilometer reisafstand tegen een kleine reiskostenvergoeding. In overleg reizen wij ook verder tot een reisafstand van 25 kilometer met maximaal 30 minuten reistijd.
Heb je minder ruimte thuis of kom liever naar de ons toe? Alle massages en behandelingen ook mogelijk bij Massagepraktijk Ontspanning ‘in huiselijke sfeer’. Nicolien masseert tijdens schooltijden en op zondagochtend bij ons thuis op de zolderslaapkamer.

Kennismakingsmassage

Twijfel je nog? Dat kunnen we begrijpen. Het is een drempel om je bloot te geven aan een masseur.
Voor nieuwe klanten hebben we een eenmalige aanbieding met 25% korting op de kennismakingsmassage bij Massagepraktijk Ontspanning.
Je krijgt dan de kennismakingsmassage plus een gratis intake voor slechts 35,-. Ideaal om mijn massagekwaliteiten te ontdekken of om jouw allereerste massage te ontvangen.

Bekijk onze website https://massagepraktijkontspanning.nl/ en boek vandaag nog je eerste massage aan huis.

Edwin en Nicolien Ietswaard

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in