Mebri logo
Tip!

Mebri

Mebri
De Mebri is een Cafetaria die behalve snacks ook complete lunches, maaltijden en bittergarnituur verzorgd. Buiten het feit dat je kan bellen voor een bestelling kan je ook op onze site terecht voor een bestelling. 7 dagen per week in heel Alphen aan den Rijn wordt er gewoon bezorgd. En bij een bestelling vanaf €17.50 is het bezorgen helemaal gratis.Bij de Mebri hoef je je geen zorgen te maken om de catering. Mebri verzorgt alles van het begin tot het einde, zodat jij gezellig met je collega’s kan genieten van een heerlijk buffet of broodje.

Ook voor bruiloften of de viering van een jubileum verzorgt Mebri de catering aan de hand van uw wensen. Geniet van heerlijke belegde broodjes of  een een geheel verzorgde catering voor een bedrijfsfeestje of evenement aan huis. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Voor grote bestellingen kan je een offerte aanvragen. Mebri levert graag kwaliteit én op het afgesproken tijdstip. Om dit te kunnen garanderen vraagt Mebri om grote bestellingen tijdig door te geven. Dit kan uiteraard telefonisch, maar het kan ook via dit bestelformulier maakt het nog makkelijker.

Het assortiment broodjes is bij Mebri ongekend groot. Dit begint al met een ruime keuze uit broodsoorten: hard of zacht, wit, bruin of meergranen. De broodjes worden dagelijks vers geleverd door een warme bakker.

Ook het beleg is super vers en wordt waar mogelijk in eigen keuken bereid. Zo braden zij de rosbief bijvoorbeeld zelf volgens eigen recept.  Mebri heeft diverse soorten warm en koud beleg en bezorgen zeven dag per week ontbijt, brunch, lunch of diner.

Openingstijden

Maandag     10:00 - 20:00
Dinsdag     10:00 - 20:00
Woensdag     10:00 - 20:00
Donderdag     10:00 - 20:00
Vrijdag     10:00 - 21:00
Zaterdag     16:00 - 20:00
Zondag     10:00 - 20:00
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in