MyoMind Massage logo

MyoMind Massage

Myomind geeft klachtgerichte massages aan volwassenen met lichaamsklachten door mentale of fysieke overbelasting. Met twee masseurs (m/v) staan zij voor jou paraat in hun professionele massagepraktijk óf bij jou op locatie in Alphen aan den Rijn e.o.

Laat je professioneel masseren in hun massagepraktijk in Alphen aan den Rijn.

Gemasseerd worden door ervaren masseurs mét expertise op gebied van mentale overbelasting. Laat je lichaam weer tot rust komen na een klachtgerichte massage van Edwin of Nicolien.

Tijdens de massage richten zij zich op het verlichten van jouw lichamelijke klachten die ontstaan zijn door mentale of fysieke overbelasting. Denk daarbij aan prestatiedruk, stress, spanning en burn-out. Een goede lichaamsmassage verlaagt namelijk dit spanningsgevoel en laat de energie in je lichaam weer stromen. Je spieren worden gelijk weer helemaal los gemaakt, zodat ze ontspannen. Aan het eind van de massage zijn je fysieke ongemakken en pijnlijke plekken flink verbeterd. Met hun massages kunnen zij jou in een aantal behandelingen weer die rust en ontspannenheid geven. Je zal je lekkerder in je vel zitten en zeer waarschijnlijk ook positiever voelen.

Herken jij jezelf in deze situatie?

Je leidt een druk leven. Naast je (fulltime) baan wil je genieten van je partner en je kinderen. Het is een doordeweekse dag en je wordt geleefd door de dagelijkse sleur van je werk en op de terugweg sluit je aan in de file. Tijd om na te denken – lees piekeren – over de werkdag terwijl je luistert naar de radio. “Vanavond moet ik eigenlijk nog even sporten, maar ik kijk nog wel even“, denk je terwijl de remlichten voor je weer opduiken.

Mogelijk ben je overprikkeld geraakt door alle indrukken van buitenaf. De dagelijkse activiteiten hebben je in de greep en dat brengt een onbalans in je leven. Wellicht heb je ’s avonds niet meer de energie om te gaan sporten en lig je het liefst languit op de bank naar de televisie te kijken. Bovendien doet je rug regelmatig zeer en heb je last van nek- of hoofdpijn.

Bekijk de website https://myomindmassage.nl/ en boek vandaag nog je eerste massage aan huis.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in