Pannenkoe logo

Pannenkoe

Pannenkoe Alphen aan den Rijn kunt u vinden in het schitterende recreatiegebied Zegersloot. Gelegen in een park met diverse wandelroutes, midgetgolfbaan, speeltuin, diverse startpunten voor schitterende fietsroutes en naast kinderboerderij Zegersloot, serveren wij diverse heerlijke gerechten. Na 15 jaar Pannenkoekenhuis de Schaapskooi geweest te zijn, is het pannenkoekenhuis per april 2022 getransformeerd tot Pannenkoe Alphen. Met dezelfde liefde en passie voor pannenkoeken serveren wij onze pannenkoeken.

Naast pannenkoeken serveren wij ook diverse vleesgerechten als hamburgers, biefstuk, kipsate, etc. Gelegen aan de rand van het water in het schitterende park in een authentiek pand, willen wij u het echte huiskamergevoel geven. Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes, kinderen, kleinkinderen, kortom voor iedereen staan wij 6 dagen per week klaar om u ambachtelijk gebakken pannenkoeken, poffertjes en andere overheerlijke vleesgerechten te serveren. En dit alles voor ouderwetse prijzen!

Daarnaast hebben wij diverse ruimtes voor grote families of bedrijfsuitjes. Ook beschikken zowel binnen als buiten over ruime speelgelegenheden voor de kinderen!

Komt u met een grotere groep, dan kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Mocht u andere vragen hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0172-241204 of via de e-mail alphen@pannenkoe.nl (reserveringen via de e-mail worden niet in behandeling genomen)

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in