Poll Promotion logo

Poll Promotion

Poll Promotion is al ruim 30 jaar de specialist voor persoonlijke en originele kerstpakketten in Alphen aan den Rijn. Op zoek naar een perfect kerstpakket voor 2019? Bij Poll Promotion denken wij graag met je mee om een pakket samen te stellen die aansluit bij jouw wensen en medewerkers. In onze showroom in Alphen aan den Rijn hebben we een uitgebreid aanbod aan verrassende artikelen. In ons assortiment vind je traditionele, duurzame, gezonde, feestelijke, luxe of originele kerstpakketten met een persoonlijk tintje. Een snelle impressie? Kijk dan in onze webshop.
 
Persoonlijk kerstpakket
In onze webshop vind je een selectie van kant-en-klare kerstpakketten. Wil je deze aanpassen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het personaliseren van jouw pakket? Maak dan een afspraak en breng dan een bezoek aan onze showroom in Alphen aan den Rijn. Wij geven je de de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen, wat je budget ook is. In een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart en geven we advies op maat. Samen zoeken we de perfecte invulling van jouw kerstpakket uit. Meer inspiratie? Volg ons op Facebook en Instagram!
 
Relatiegeschenken en promotieartikelen
Een relatiegeschenk is een effectieve manier om (mogelijke) relaties te boeien en om de band te versterken. Veelal hebben relatiegeschenken een lange levensduur. Een passend en goed gekozen geschenk laat zijn boodschap langer doorklinken. Een geschenk dat elke dag zichtbaar is op een bureau of regelmatig gebruikt wordt, zorgt ervoor dat de gever en/of de bedrijfsboodschap langer in de gedachten van de ontvanger blijft.
 
Poll Promotion kiest voor een persoonlijke benadering, persoonlijke bezoeken hebben de voorkeur!
 
Bedrijfskleding
Poll Promotion biedt verschillende soorten (promotioneel) textiel aan die je geheel naar eigen (bedrijfs)wensen kunt laten bedrukken of borduren. Voor elke branche hebben wij passende werkkleding dat voorzien kan worden van logo’s, slogans en andere teksten voor een optimale bedrijfspromotie.
Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bedrukken van onder andere t-shirts, polo’s, caps, truien, jassen, broeken, overhemden en bodywarmers. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding dat in onze showroom wordt gepresenteerd!
Liever een bezoek op locatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in