Severs Breeman logo

Severs Breeman

Severs Breeman BMW & MINI

‘Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam’

Severs Breeman is een familiebedrijf met een hecht team dat met passie en veel betrokkenheid te werk gaat. Het deskundige team is erop gericht om een passend advies geven; dit vertaalt zich in een uitstekende en vooral persoonlijke service. Severs Breeman biedt maatwerkoplossingen voor de beste mobiliteitsbeleving. De medewerkers ontvangen u graag in een van de vijf vestigingen om de tijd te nemen en u te leren kennen. Ze bespreken uw wensen en behoeften en verlenen hoogwaardige service op maat. Hiermee onderscheiden zij zich door op alle momenten de beleving centraal te stellen.

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden, vertegenwoordigen zij het Groene Hart en regio Rotterdam. Severs Breeman heeft voor iedere klant een vestiging in de buurt met bevlogen medewerkers, die altijd klaar staan voor de aanschaf en het onderhoud van uw BMW of MINI. Service staat voorop en ze zijn altijd eerlijk en oprecht naar de klant toe.

Bel via deze link met de vestiging naar keuze of laat uw gegevens achter, dan nemen zij zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op. Op seversbreeman.nl kunt u het ruime aanbod bekijken, voor zowel nieuwe als gebruikte modellen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in