Sunset Beachbar logo
Tip!

Sunset Beachbar

Zie je het voor je? Zeecontainers die blenden in de natuur, parasols, zitzakken, loungebanken en gezellige tafels om met vrienden aan te zitten. Je neemt je eigen handdoek mee om neer te strijken aan het water en bestelt een drankje via de app die met een glimlach wordt geserveerd. Je vrienden fietsen langs en haken aan. Op de achtergrond hoor je zachte loungemuziek. Voor je op het water zie je mensen waterskiën bij Wet ’n Wild, bootjes meren aan bij de aanlegsteiger en een vriendinnengroep gaat met SUP’s ter water om een rondje meer te suppen met uitzicht op de zonsondergang. Sunset Beachbar: de ideale manier om je dag door te brengen en te eindigen.

Tijdens de vele rondjes wandelen die Thijs en Joyce hebben gemaakt rondom het meer met hun hondje JJ ontstond het idee voor Sunset Beachbar. Maandenlang zijn zij bezig geweest met de voorbereidingen. Op 1 april 2021 is het zover: de deuren van de allereerste containerbar in Alphen aan den Rijn gaan open. Mega trots en dankbaar zijn ze, dat ze hun grote droom mogen verwezenlijken op deze prachtige plek in Alphen. Als Alphense ondernemers willen zij de Alpenaren en de bezoekers uit de buurt een bijzondere ervaring geven op deze mooie plek. Of je nu ’s morgens langs komt voor een kopje koffie of op vrijdagmiddag voor de borrel: iedereen is altijd welkom en Sunset Beachbar zorgt voor een relaxte sfeer.

Bij Sunset Beachbar kan je ook terecht voor een verjaardagsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid. Meer informatie? Mail dan naar info@sunsetbeachbar.nl.

Volg hen ook op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte. Ze hopen je snel te zien bij Sunset Beachbar!

Aangepaste openingstijden

Sunset Beachbar is in principe op maandag en dinsdag gesloten. Alleen bij mooi weer openen ze op deze dagen de luiken. 

Wil jij er een dagje op uit met vrienden en genieten op het water? Maak dan gebruik van de sloepverhuur bij Sunset Beachbar Alphen! Je reserveert hun sloep gemakkelijk online.

Onderweg genieten van koele drankjes en lekkere bites? Haal je Sunset picknick mand op bij hen voordat je vertrekt! Zij zorgen ervoor dat jouw favoriete drankjes ijskoud zijn en mee kunnen op de boot. Neem contact met hen op voor de mogelijkheden.

Je kan hun sloep zeven dagen per week huren. Zij bieden de keuze uit drie opties: 09.00 – 16.00 uur, 16.00 – 22.00 uur of de hele dag. De sloep biedt ruimte voor maximaal 20 personen.

Al een aantal jaar razend populair en nu ook te boeken bij Sunset Beachbar: SUP (Stand Up Paddle) boards. Een SUP is een breed en stabiel surfboard waar je op staat met en peddel om jezelf voort te bewegen. Het is heerlijk ontspannen en je geniet van de omgeving vanaf het water.

Fantastisch om te doen met vrienden of familie! Het is niet moeilijk en ook nog eens een perfecte workout. Je kunt de SUP’s huren voor 1,5 of 2,5 uur.

SUP Yoga

Gek op suppen én yoga? Probeer dan eens hun SUP Yoga les in Alphen aan den Rijn! Ze zijn heerlijk ontspannend maar vooral ook erg leuk. Wiebelend op een SUP board ga jij de uitdaging uit. Maak je geen zorgen, ze zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je balans vindt en kan genieten op het water.

Wat doe je bij SUP yoga?

Ze starten de les met een korte SUP introductie. Hun locatie is gelegen aan de prachtige Zegerplas dus jullie peddelen eerst hier een klein rondje. Zo kan jij goed je balans vinden en vertrouwd raken met het gevoel van suppen. Voor hun beachbar ligt het SUP eiland, waar ze de boards aanmeren voor de yoga les.

De instructrice neemt plaats op het eiland en zal de yoga oefeningen voordoen. Vanaf dat moment geef jij jezelf helemaal over aan je lichaam en ademhaling en kom je in een ontspannen staat.

Het voordeel van SUP Yoga in de natuur is dat het ook werkt als een meditatie. Je deint mee op het ritme van het water, geniet van de natuurgeluiden, voelt de zon op je huid en de wind om je heen. Je traint dus niet alleen je lichaam maar ook je geest!

Reserveer onze SUP’s online.

eFoilen is een nieuwe vorm van surfen. Maar met eFoilen heb je, in tegenstelling tot andere surfsporten, geen golven, zeil of kite nodig. De eFoil bestaat uit een klein board in combinatie met een hydrofoil (een lange vin met draagvleugel) en een kleine maar sterke motor. Hierdoor kun je overal surfen, of dat nu op een plas is of de Rijn.

Hoe werkt eFoilen?

De eFoil bestuur je door middel van een kleine controller. Hiermee bepaal je hoe hard de eFoil voortbeweegt. Hun boards gaan maximaal 20 km/u en je hebt geen vaarbewijs nodig.

Het belangrijkste is dat je evenwicht in balans is tijdens het foilen. Wanneer je teveel naar voren leunt op het board ga je vooruit te water en als je te ver naar achter leunt schiet je de lucht in. Alles draait om de combinatie van controle over je board, het bewaren van je evenwicht, snelheid maken met de controller en vervolgens de lucht in gaan door je gewicht te verplaatsen.

Jullie beginnen rustig aan, net als met autorijden. Eerst liggend, dan op de hurken en dan staand. Mocht je het staan helemaal onder de knie hebben, dan kan je gaan zweven! Je kan namelijk boven het water zweven, zodat het net voelt alsof je vliegt.

Is eFoilen voor iedereen?

Iedereen kan leren eFoilen, ook als je geen surfervaring hebt. Hun gecertificeerde instructeurs leren jou op een veilige en duidelijke manier eFoilen. Ze doen er alles aan om je een geweldige ervaring te geven! eFoilen is een veilige sport en zij zorgen voor de nodige maatregelen.

De eFoil kan tot maximaal 100kg aan. Weeg je meer, dan kunnen zij je helaas niet leren eFoilen. Wel kunnen zij je helpen met Suppen! Reserveer je les online.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in