Thijs Standbouw B.V. logo
Tip!

Thijs Standbouw B.V.

Thijs Standbouw is een familiebedrijf uit Zuid-Holland en opgericht in februari 2005. Door onze jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen wij met trots zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau. Een goede samenwerking staat bij ons voorop. Zo werken onze experts nauw met de klant samen om zo met elkaar een perfect product af te leveren.

Wij zijn een full service beurspartner wat betekent dat wij met u meedenken bij het vormgeven van uw ideeën tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de stand op de beursvloer. Denk hierbij aan het ontwerpen en grafisch vormgeven van de beurs en beursstand. Dit doen wij doormiddel van een 2D technische tekening, een 3D visual en een totale beursplattegrond. Zo geven wij de beurs al leven voordat deze begonnen is en weet de klant precies hoe alles er vooraf uit gaat zien.

De systemen waarmee wij werken bieden eindeloze mogelijkheden voor uw stand. Naast het bouwen van uniforme en individuele stands, kunnen wij de beurs voorzien van onder andere poster panelen, registratiebalies en afsluitbare meeting rooms. Daarnaast zijn wij met onze eigen in huis print studio gespecialiseerd in het realiseren van full colour prints van het door u aangeleverde logo, design of creatie op ieder gewenst formaat.

Naast standbouw leveren wij diverse printmaterialen, zoals: raamstickers, plaatmateriaal, slimframes, autoreclame en vlaggen etc.

Wij zijn in het bezit van een eigen printstudio hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Desgewenst verzorgen wij hiervan ook de montage voor u.

Wij leveren artikelen voor zowel intern als extern gebruik.

Wij denken graag met u mee.
Voor een persoonlijk advies op maat, vragen wij je contact op te nemen met Team Thijs.

Voor ons operationele team zijn we op zoek naar een STANDBOUWER

Als standbouwer ga je aan de slag op kleine en grote projecten in binnen- en buitenland. Een paar dagen achter elkaar alleen of met een klein team projecten verzorgen in het binnenland afgewisseld met grote internationale projecten in het buitenland. Op locatie zorg je voor het opbouwen van modulaire stands als totaalproject of als individuele presentatie. Bouwen doen we met verschillende systemen. Je zorgt voor een juiste en nette afwerking. Daarnaast verzorg je ook nog de extra bestelling van de klant.
Een aanvraag net voor opening van de beurs? Dat is bij jou geen probleem, je bent flexibel genoeg om ook last minute nog een oplossing te zoeken. 

Wat vragen we van jou?

Je werkt graag in teamverband, maar een dag alleen op pad is ook geen probleem. Daarnaast klinkt voor jou een paar dagen opbouw als team in het buitenland of een aantal dagen service verrichten in binnenland als een enorme uitdaging. Je steekt graag je handen uit de mouwen, bent nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en daarnaast weet je een juiste middenweg te vinden in het belang van zowel bedrijf als klant. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B(C).

Wat wil jij nog meer weten?

  • Werken doen wij in gezellige, gemotiveerde teams
  • We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Tentoonstellingsbedrijven
  • Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, zowel in functie als in opleidingen
  • We begrijpen dat je graag voor zekerheid gaat, uiteraard is er uitzicht op een vast contract.

Dan is het nu de beurt aan jou:

Leuk, je gaat solliciteren! Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren kan via: werkenbij@thijsstandbouw.nl. Wil je jouw sollicitatie voorzien van een CV en motivatie?

Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 0172 530 604.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

thijs standbouwer gezocht.jpg

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in