Tuijn Juwelier Centrum logo

Tuijn Juwelier Centrum

Het is al meer dan 130 jaar geleden dat Willem Tuijn zich in Alphen aan den Rijn vestigde, de deuren van zijn winkel opende in de Hooftstraat en zijn werkzaamheden als horlogemaker begon. Na al deze jaren en 4 generaties verder is de horlogemaker Tuijn uitgegroeid tot een zeer moderne juwelier/diamantair dat inmiddels al enkele jaren is gevestigd op de Aarkade in Alphen aan den Rijn. Ze zijn als Tuijn niet alleen een juwelier/diamantair maar ook een optiek winkel. Tuijn Optiek heeft inmiddels al 8 vestigingen: twee in Alphen aan den Rijn, één in Nieuwkoop, Hazerzoude-Dorp, Oudewater, Hillegom, Oegstgeest en Noordwijk.

Wat in al die 130 jaar niet is veranderd, is hun keuze voor stijl en kwaliteit. Zo onderscheiden ze zich als Tuijn met stijlvolle moderne winkels en moderne collecties. Met een uitgebreide collectie horloges en sieraden van zeer betaalbare merken zoals Ti Sento, van Steyn en Morellato tot aan topmerken als Hugo Boss, Seiko, Maurice Lacroix en Rauschmayer hebben ze voor iedereen wat wils.

Naast een uitgebreide collectie staan bovenal hun medewerkers bekend om hun zorg en aandacht voor de wensen van haar klanten. Zo wordt voor elke juweliersklant het mooiste of best bijpassende sieraad of horloge gezocht en hoort er bij het uitzoeken van een paar trouwringen een glaasje bubbles en een passend cadeau.

Met 130 jaar is Tuijn één van de oudste winkels gevestigd in het centrum van Alphen.

Contactgegevens

Algemene nummer: 0172-473 035

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in