Tuijn Optiek Centrum logo
Tip!

Tuijn Optiek Centrum

Tuijn Optiek Aarkade
Bij Tuijn Optiek presenteren wij u graag  de vele mogelijkheden op het gebied van oogzorg en oogmode. Bent u op zoek naar een nieuw montuur of zonnebril kom dan gerust langs want wij bieden een groot assortiment bijzondere monturen van bekende en minder bekende merken.

Onze collecties gaan mee met de trends en mode zodat wij u regelmatig nieuwe producten kunnen laten zien. Komt u voor een meting bij onze oogzorg afdeling dan staan onze opticiens, optometristen en contactlens specialisten altijd voor u klaar. Wij raden u aan om (via onze site) een afspraak te maken voor een oogmeting. 

Ook voor de kinderen hebben we een breed assortiment monturen en zonnebrillen. Op de speciale oogzorg dagen voeren onze optometristen verschillende oog controles speciaal voor kinderen uit. Alle dappere kinderen krijgen een speciaal cadeautje en een ‘OOG Diploma’ van de optometristen bij Tuijn Optiek!

Tuijn heeft ook nog vestigingen in de Herenhof en Ridderhof in Alphen aan den Rijn, in Nieuwkoop, Hazerswoudedorp en Oudewater.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in