Verdel Logistiek logo
Tip!

Verdel Logistiek

Professioneel en persoonlijk. Dat is waar Verdel Logistiek voor staat. Sinds de start in 2018 zijn ze enorm gegroeid. Het bedrijf begon in een hal van 500 vierkante meter, nu werken ze vanuit hun centraal gelegen hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn op maar liefst 12.000 vierkante meter. Dit hebben ze samen met hun klanten, partners en alle medewerkers voor elkaar gekregen en daar zijn ze enorm trots op.

Bij Verdel Logistiek geloven ze in partnership. Je kan alles alleen willen doen, maar volgens hun is dat niet altijd de beste oplossing. Bij Verdel Logistiek werken ze in een gedreven team, waar hun logistieke hart volop klopt. Met collega’s die betrouwbaar en gemotiveerd zijn. Ze blijven ambitieus en omdat ze hard groeien, doen ze hun uiterste best om goede mensen aan zich te binden die dezelfde normen en waarden ondersteunen.

De organisatie is klaar voor de volgende stap en het juiste teamgevoel daarbij behouden is voor hen ontzettend belangrijk. Natuurlijk hoort daar een passende beloning bij en deelt het team bij goed resultaat mee in de winst. Want zonder personeel hebben ook zij een probleem.

Verdel Logistiek beschikt over een groot netwerk en veel ervaring in deze mooie sector. Bij elke opdracht streven ze hetzelfde, hoge serviceniveau na. Mede daarom zijn er zowel intern als extern veel contactmomenten en gaan ze in hun transparante organisatie informeel en positief met elkaar om. Zo kunnen ze snel en flexibel handelen als dit gewenst is. Afspraken komen ze altijd na en ze prikkelen zichzelf iedere werkdag opnieuw om oplossingsgericht te blijven denken.

Hard werken is niet erg, dat vinden ze leuk. En als er geborreld kan worden, dan doen ze dat. Maar daarbij verliezen ze hun toekomst- en visieplan niet uit het oog, ze weten namelijk heel goed wat ze willen. Dat geeft rust, maar houdt ze ook scherp. En het daagt ze uit om samen met hun klanten en partners door heel Europa nog verder te professionaliseren. Op weg naar een nog mooiere toekomst!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in