Visie-R logo
Tip!

Visie-R

De mensen achter Visie-R, People Care, Visie-R Facilities en SNW hebben een enorme drive om mensen te helpen. Helpen door het bieden van persoonlijke hulp, zorg en begeleiding, maar ook om bedrijven te helpen en te ondersteunen met professionele diensten en het vinden van goed personeel.

Door de combinatie van onze organisatietakken ontstaat een enorme meerwaarde voor mensen, bedrijven en de maatschappij. Onze maatschappelijke opdracht en de professionele inzet zit in de DNA van het totaalconcept en in ieder onderdeel daarvan.

Visie-R

Visie-R, People Care, Visie-R Facilities en SNW zijn allen onderdeel van één concept (Auxilium Invicem) en werken samen om ons ideaal mogelijk te maken.

Visie-R is het de dagbestedings-, activerings-en re-integratie onderdeel. Visie-R bestaat inmiddels al ruim 16 jaar en biedt (arbeidsmatige) dagbesteding-, activering en begeleiding aan mensen extra hulp nodig hebben om dagritme te krijgen of te behouden. Het aanleren van vakvaardigheden en werknemersvaardigheden zijn hierbij vaak belangrijk. Zo hebben we in de loop der jaren al veel van onze deelnemers weer mee kunnen laten doen in de maatschappij.

People Care staat voor specialistische individuele begeleiding en (thuis)zorg. Dit onderdeel is in 2019 speciaal opgericht om verder te specialiseren, een grotere doelgroep te kunnen helpen en de begeleidingscapaciteit te vergroten. Daarnaast wordt professionele thuiszorg geleverd en is de doelgroep voor de begeleiding uitgebreid. 

Visie-R Facilities (voorheen bekend als Blom schoonmaak)  is het (bouw)schoonmaak en glasbewassingsbedrijf dat inmiddels ook groendiensten, schilderdiensten en kantinebeheer aanbiedt.

Dit bedrijf is toegevoegd in 2019, maar bestond al meer dan 20 jaar. Vanaf 2020 breidt zij haar diensten verder uit naar een multi-dienstenbedrijf.  In de samenwerking binnen het totaal, kan dit bedrijf ook een stageplaats of een nieuwe werkplek bieden aan tuiniers, schoonmakers, schilders, glazenwassers.

SNW (Samen Naar Werk) is het uitzendbureau.

Het uitzendbureau bestaat inmiddels alweer ruim 6 jaar en staat garant voor een goed invulling van flexibel personeel. SNW kan ook helpen bij werving en selectie en bij de invulling van MVO doelstellingen van uw bedrijf. 

Door de intensieve samenwerking tussen deze vier onderdelen creëren we kansen voor mensen met een achterstand en bieden we hulp aan mensen die thuis zorg of begeleiding nodig hebben. Daarnaast bieden we voor bedrijven en particulieren diverse diensten in de facilitaire sector en  goede flexwerkers.

Afbeevislding1.jpg

Visie-R biedt arbeidsmatige dagbesteding, activering en re-integratie. De deelnemers (cliënten) zijn zeer divers. Momenteel zijn dat vaak cliënten met een uitkering, verslavingsproblematiek, een verstandelijke of lichamelijke beperking, psychiatrische problematiek of een combinatie daarvan.

Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringsprojecten en arbeidsmatige dagbesteding voor haar deelnemers. Door onze persoonlijke aanpak en directe samenwerking met zorg- en gemeentelijke partners (WMO) vinden wij voor iedereen een passend en op maat gesneden traject.

Dit doen we al ongeveer 16 jaar en hebben veel ervaring in het opzetten van nieuwe projecten en activiteiten. Deze nieuwe projecten en activiteiten zijn kansen voor onze deelnemers om weer mee te doen in de maatschappij. We hebben locaties in Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn.

We willen onze activiteiten in zinvolle dagbesteding de komende tijd uitbreiden met andere doelgroepen. Hierbij valt te denken aan dagbesteding specifiek voor ouderen, mensen met langdurige lichamelijke of psychische klachten. Wanneer er voldoende belangstelling voor is gaan we aparte groepen organiseren.

visie-r_logo_retina.jpg

Buurten&Zo

In Alphen aan den Rijn zijn we actief met Buurten&Zo in het gebouw De Jozef aan de Hoflaan. Ook beheren we buurtlocaties De Wielewaal en Westerhoven en werken er groepen in de groen- en klusdienst voor Woonforte.

In dit gezellige buurtrestaurant of op het gezellige terras kunt u koffiedrinken, lunchen en dineren.  Daarnaast kunt u ook voor vergaderingen of bijeenkomsten gebruik maken van de ruimtes en de voorzieningen. Ook bieden we maaltijdservice aan huis.

visie r buurten en zo.PNG

Informatie/reserveringen: 06-20442578

Buurten & Zo is een buurt restaurant en -centrum, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

People Care

People Care is de organisatie voor gespecialiseerde individuele begeleiding en (thuis) zorg en is opgericht in 2019.

Naast begeleiding vanuit de WMO levert People-Care ook persoonlijke verzorging en verpleging bij u thuis.

Wij werken met veel zorgpartners en gemeenten samen. Daarom kan de financiering van onze dienstverlening via de Wmo of via een pgb geregeld worden. Als je nog geen pgb of andere financiering hebt aangevraagd, adviseren wij je daar graag over. People Care begeleidt ook bij de administratie en biedt duidelijkheid in de wirwar van regels, procedures en vergoedingen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat People Care je begeleidt bij:

  • de administratie, post en financiën
  • diverse zaken in huis, zoals het huishouden en de boodschappen
  • de dag indelen en iets ondernemen
  • contact zoeken met mensen in de omgeving
  • leren omgaan met gedragsproblemen
  • persoonlijke verzorging

People Care levert de volgende diensten:

  • Persoonlijke verzorging (wassen, aankleden, steunkousen etc)
  • Verpleging (wondzorg, stomazorg, medicatie, injecteren, act zwachtelen, etc)
  • Terminale zorg (zorg in de laatste levensfase)

Onze begeleiding is altijd maatwerk. Want iedereen is anders en heeft een eigen hulp- of zorgvraag.

Informatie:

Tel: 06-43827067
Tel: 06-39186536
E-mail: info@people-care.nl 
Web: www.people-care.nl

Visie-R Facilities

Visie-R Facilities is een professionele organisatie voor schoonmaak, glasbewassing, groenvoorziening en meer… Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn verzorgen wij onze dienstverlening in de gehele Randstad.

Wij helpen graag!

Wij zorgen voor een prettige, schone en vooral veilige werk- en leefomgeving. Dit doen wij iedere dag met passie en plezier en daarmee nemen wij de zorgen van onze klanten uit handen.

Naast de inzet van ons reguliere personeel leiden wij ook mensen op. Zij hebben een traject gevolgd bij het leer- en werkbedrijf van Visie-R.

Onderdeel worden van ons team?

Wij zijn op zoek naar collega's:

Website: www.visierfacilities.nl

E-mail: info@visierfacilities.nl

Visie faci.jpgVisie-R FacilitiesVisie-R Facilities

snw.png

SNW(Samen Naar Werk) is het uitzendbureau.

Het uitzendbureau bestaat inmiddels alweer ruim zes jaar en staat garant voor een goed invulling van flexibel personeel. SNW kan ook helpen bij werving en selectie en bij de invulling van MVO doelstellingen van uw bedrijf. 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in