Visspecialist Sluizeman logo
Tip!

Visspecialist Sluizeman

Het adres waar u moet zijn voor verse vis, gebakken vis en visspecialiteiten als visschotels. Sinds 10 augustus 2009 zijn Jack en Angelique Hendriks de nieuwe eigenaren van deze viswinkel die bekend staat om de kwaliteit en de verse producten die dagelijks worden aangevoerd.

Jack en Angelique Hendriks- zijn een ondernemersechtpaar met 2 kinderen en hebben allebei een passie voor vis. Ze zijn ermee opgegroeid; geboren en getogen in het vissersdorpje Spakenburg tussen de schollen, kabeljauw en paling.

Na 10 jaar vis gefileerd te hebben vond Jack het wel welletjes. Hij wilde een winkel voor zichzelf, om zijn passie voor vis te kunnen delen met mensen. En dat is gelukt!  In 2009 hebben Jack en Angelique visspecialist Sluizeman overgenomen. Destijds een kleinere winkel in de van Nesstraat. Ruim 2 jaar geleden begon het te kriebelen. Ze groeiden uit ons jasje en zijn verhuisd naar winkelcentrum de Baronie. Een goede keuze.

Jack en Angelique willen niet alleen vis verkopen, maar ook de beleving overbrengen op onze klanten. Je klanten laten ervaren hoe fantastisch zo’n goed vers product smaakt. Een mooi stuk vis uit onze eigen wateren. Dat alles met warmte en gezelligheid! Klanten niet als nummers zien maar als gasten, hen bij naam kennen als ze binnenlopen. Je onderscheiden van de snelle webshops van tegenwoordig. Een stukje vakwerk op maat met voedsel. Ter plekke kunnen anticiperen als de klant iets wil. Daar staan ze voor, samen met hun team. Dat is hun doel, elke dag weer. 

Broodjes en vis
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Bedrijfslunch
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in