Zeeman Textielsupers logo

Zeeman Textielsupers

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Wij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

Eigenzinnig & onafhankelijk
Zeeman is een familiebedrijf. We zijn onafhankelijk en doen alles op onze eigen manier. We hebben gemerkt dat mensen onze keuzes goed begrijpen. Als wij ergens voor kiezen, zijn onze klanten het daar vaak mee eens.

Gedreven & kostenbewust
Iedereen kan een goed product maken voor een hoge prijs. Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs. Daar maken wij een sport van.

Eenvoudig & oprecht
Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het is best moeilijk de dingen eenvoudig houden. Welke Zeeman-winkel je ook bezoekt, de inrichting is altijd eenvoudig en het assortiment is in alle landen hetzelfde. Wat daar bij hoort, is dat we altijd oprecht blijven. We zijn duidelijk en doen wat we beloven.

Zorgvuldig & betrokken
Het is nog altijd te merken dat Zeeman een familiebedrijf is. We houden van aanpakken en werken als een team. Met respect voor mensen, mensenrechten en het milieu. We kennen de mensen die voor ons werken. Vaak doen ze dat al heel lang. Door een goede band op te bouwen, bereiken we meer.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in