Nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!  

Horeca gisteren 18:14

Restaurantweek: 't Haasje

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag zetten we 't Haasje in de schijnwerpers.  

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 17:21

“Snel, direct en zeer professioneel”

Momenteel woont Mark samen met zijn vrouw en twee zoons nog in hun oude huis aan de Overtoom. Om dit huis te verkopen, hebben zij de hulp ingeschakeld van Makelaardij Woondroom Alphen. Het resultaat? Een zeer tevreden klant.  

Blog Opinie gisteren 16:52

Opnieuw gelijkspel voor AVV Alphen

De zondag derde klasse B lijkt sterker bevolkt dan AVV Alphen gedacht had. Na 5 wedstrijden voetbalde de ploeg van trainer Rob de Lange pas 6 punten bij elkaar. De achterstand op de ongeslagen koploper Full Speed bedraagt nu al 9 punten en die op de nummer 2 Slikkerveer 7. Alleen van Kethel Spaland werd gewonnen.  

Calamiteiten gisteren 16:15

Botsing tussen 2 voertuigen

Rond 15:30 uur heeft er een botsing plaatsgevonden tussen 2 auto’s op de N207 op de Boskoopseweg.  

Verkeer en vervoer gisteren 15:08

Trajectcontrole N11 uitgesteld

De trajectcontrole op de N11 tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk is uitgesteld. De trajectcontrole zal pas op zijn vroegst in april 2020 in werking treden.  

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 14:19

NovaDerm Huidkliniek bestaat 15 jaar

Vrijdag 1 november viert NovaDerm Huidkliniek het 15-jarig bestaan van de praktijk. Ook viert eigenaresse Maaike Ververs-de Vries dat ze 20 jaar werkzaam is als huidtherapeute en oedeemtherapeute. Om dit te vieren heeft NovaDerm Huidkliniek een aantal mooie acties!  

Evenementen gisteren 13:26

Win 2 tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer

De voorverkoop voor het Zomerspektakel aan het Meer start op zaterdag 2 november, maar wil jij liever je geluk beproeven? Doe dan mee aan deze winactie, want wij geven 2 tickets weg voor de vrijdagavond!  

Sport gisteren 12:37

Tweede plaats voor Maxime Takken

Maxime Takken (9) uit Alphen aan den Rijn is zondag 20 oktober 2e geworden tijdens de tweede veldrijwedstrijd in Haarlem in de Amsterdamse Cross Competitie.

Overige gisteren 11:45

Opa en Oma Dag op mboRijnland

Praten: niets zo belangrijk in de samenleving als dat. In de zorg al helemaal. Om de kloof tussen jong en oud te overbruggen, nodigde mboRijnland in Alphen aan den Rijn opa’s en oma’s uit om met eigen ogen te zien wat hun kleinkinderen leren bij de opleiding Verpleegkunde. "Het is geweldig werk."  

Sport gisteren 11:01

Boksgala opnieuw in Rijnstreekhal

Op zaterdag 30 november vindt het Boksgala opnieuw plaats in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn. Op het internationale evenement zullen dit jaar 3 profpartijen aanwezig zijn.

Advertorial Overige gisteren 09:56

Esports Game Arena is jarig en trakteert!

De Esports Game Arena bestaat alweer 2 jaar en dat moet gevierd worden! Niet voor een dag, nee, voor een hele week maar liefst. Van 22 tot en met 27 oktober is het feest en kun je leuke evenementen en traktaties verwachten.  

Sport gisteren 09:05

Derde verlies op rij voor Alphense Boys

Gevoelens van teleurstelling en bezorgdheid vechten met elkaar om voorrang bij Alphense Boys, dat zaterdag voor de derde keer op rij als verliezer van het veld stapte. Dit keer bij Hollandia in Hoorn: 3-0. “Dit komt knetterhard aan”, sprak trainer Hein van Heek, die met zijn team in de spreekwoordelijke hoek is beland waar je klappen krijgt, ook als je goed speelt.  

Horeca 20 okt. 2019 11:15

Restaurantweek: Grand Café Eight

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer het menu van Grand Café Eight.