Alphens.nl
Advertorial Horeca

1 + 1 gratis friet bij Frites Café Amai!

Bij Frites Café Amai in de Hooftstraat kun je zoal terecht voor een verrukkelijke zak Vlaamse frites met mayonaise, diverse snacks, een hotdog of een heerlijke huisgemaakte Amai hamburger met alles erop en eraan. Loopt het water bij jou al in de mond? Dan hebben wij goed nieuws! Bij één zak friet, krijg je de tweede gratis!

Frites Café Amai staat bekend om zijn overheerlijke toppingen over de frites. Een frietje hete kip, Vlaamse stoverij, een topping van kipsaté of juist pulled pork. Het is allemaal mogelijk, en dat voor maar € 6,50.

Naast frites, hamburgers en snacks kun je bij Amai ook genieten van een heerlijk glas wijn, verschillende cocktails, biertjes van de tap en speciaalbiertjes zoals Leffe, Duvel, La Chouffe en nog veel meer.

Een nieuwe uitdaging

Frites Café Amai opende vorig jaar de deuren in de Hooftstraat. René van Rutten, de eigenaar van Amai. Nadat hij zijn vorige onderneming Alle Hens, verkocht in 2017, stond hij te popelen om weer met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan. De 63-jarige ondernemer is al sinds 1978 actief in de horeca.

amai_banner.jpg


Meer nieuws

Advertorial Bekende Alphenaren in de stoel bij Gilbert vandaag 15:46

Viviënne Winkelaar in de stoel bij Gilbert: highlights en ondernemen in coronatijd

Elke maand zit er bij kapper Gilbert van Coiffures Gilbert een bekende Alphenaar in de stoel. Tijdens het knippen vraagt hij hen het hemd van het lijf. Dit keer de Alphense onderneemster Viviënne Winkelaar, die Bij Hen, de Schaapskooi en Snackbar de Pieper runt.

Romeinen vandaag 12:05

ROMEINEN Bronzen steelpan

Romeins voedsel lijkt op dat van ons. Ook de manier om voedsel te bereiden lijkt op die van ons. Eigenlijk is het natuurlijk andersom. Dus het bereiden gaat net als toen nog steeds in een oven, op het vuur en in een pan. Al koken wij niet meer in een bronzen steelpan.

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!