Josh Walet
Advertorial Horeca

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

In 2013 begonnen Nico en Godelieve hun Subway-avontuur in een nieuw winkelcentrum, dat zich snel ontwikkelde tot een geliefde ontmoetingsplek voor jong en oud. De persoonlijke band met vaste gasten heeft de afgelopen tien jaar de winkel gevormd tot meer dan alleen een eetgelegenheid.

Nieuwe Subway

Het jaar 2020 bracht de uitdaging van de COVID-19-pandemie met zich mee. Na een korte onderbreking van tien dagen heropende Subway met een nieuwe dynamiek, waarbij zelfs de bezorging van Sub’s werd geïntroduceerd. Een noodgedwongen aanpassing, maar het bracht een frisse wind in de winkelervaring.

Drie jaar geleden onderging de winkel een opvallende transformatie met een moderne uitstraling. Hoewel aanvankelijk sceptisch, omarmden Nico en Godelieve al snel trots de vernieuwde look als een weerspiegeling van hun voortdurende streven naar kwaliteit.

Donatie

Ter ere van het jubileum hebben Nico en Godelieve besloten drie lokale goede doelen en stichtingen in de gemeente Alphen aan den Rijn eenmalig te ondersteunen. Deze organisaties kunnen een donatie van elk € 250,00 aanvragen door zich vóór 20 december 2023 aan te melden via subwayalphenaandenrijn.baronie@gmail.com. De meest aansprekende verzoeken worden zorgvuldig geselecteerd.

Nabije toekomst

Het runnen van een Subway is teamwork, en Nico en Godelieve zijn dankbaar voor het personeel dat hen tien jaar lang heeft gesteund. Uiterlijk januari 2024 gaat het huidige personeel verder met een nieuwe werkgever, terwijl Nico en Godelieve een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen. “Wij wensen Bas van Lopik hierbij alvast heel veel succes met de voortzetting van onze Subway op deze prachtige locatie. Hij heeft zich goed voorbereid voor een langdurige succesvol verblijf in de Baronie”, laten Nico en Godelieve weten.

“Natuurlijk mogen we onze trouwe gasten niet vergeten, zowel in de winkel als op onze bezorgadressen. Veel dank voor jullie bezoeken en bestellingen. We gaan jullie missen!”, aldus Nico en Godelieve.

 


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.